19 / 03 / 2024

BUDO, bu ay sonuna kadar 100 bin yolcuya ulaşmayı hedefliyor!

 BUDO, bu ay sonuna kadar 100 bin yolcuya ulaşmayı hedefliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa – İstanbul arasında ulaşım imkanı sağlanması amacıyla kurulan ve bugüne kadar 75 binin üzerinde yolcu taşıyan BUDO, bu ay sonuna kadar 100 bin yolcuya ulaşmayı hedefliyor




Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa – İstanbul arasında konforlu ve ekonomik ulaşım imkanı sağlanması amacıyla kurulan ve bugüne kadar 75 binin üzerinde yolcu taşıyan BUDO, bu ay sonuna kadar 100 bin yolcuya ulaşmayı hedefliyor. Deniz ulaşımında BUDO’yu tercih eden vatandaşlar özellikle her biletten hizmet bedeli adı altından ek ücret alınmaması ve büfelerdeki ekonomik fiyat tarifesi nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.


Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Burulaş bünyesinde kurduğu Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO) ile vatandaşlar Bursa ve İstanbul arasında konforlu, kaliteli ve ekonomik ulaşım imkanı bulurken, 24 Ocak’tan bu yana yaklaşık 75 bin yolcu deniz ulaşımında BUDO’yu tercih etti. Mudanya ve Kabataş iskeleleri arasında karşılıklı olarak hafta içi 2 seferle başlatılan ve vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine sefer sayılarına ilaveler yapan BUDO, halen haftanın beş günü 4’e, Cuma ve Pazar günleri ise karşılıklı 5 sefer yapıyor. Günlük ortalama binin üzerinde yolcu taşıyan BUDO, ay sonuna kadar 100 binin üzerinde yolcuyu taşımayı hedefliyor.


Hizmet bedeli alınmıyor

Deniz ulaşımında BUDO’yu tercih eden vatandaşlar özellikle ulaşım ücretinin yanında ‘hizmet bedeli’ adı altında ekstra 2 TL ücret alınmaması nedeniyle Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyor. Tam bilet 18 TL, indirimli 14 TL sabit ücretle taşımacılığını sürdüren BUDO gemilerindeki BESAŞ tarafından işletilen büfelerin ekonomik fiyat uygulaması da vatandalar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.


BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ


Geri Dön