19 / 03 / 2024

BUDO cuma günleri ek sefer düzenleyecek!

 BUDO cuma günleri ek sefer düzenleyecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul-Bursa arasında başlatılan deniz otobüsü seferleri yoğun ilgi nedeniyle cuma günleri ek sefer yapacak...



Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul- Bursa arasında başlatılan deniz otobüsü seferleri, yoğun ilgiden dolayı Cuma günleri ek seferle hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından faaliyete başlatılan Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO), her geçen gün yoğun ilgiyle seferlerine devam ediyor. Bursalılara Bursa ile İstanbul arasında kaliteli ve ekonomik ulaşım hizmeti veren BUDO, Cuma günleri yaşanan yolcu yoğunluğuna da ek seferle cevap veriyor.

Vatandaşların yoğun ilgisini göz önünde bulunduran Büyükşehir Belediyesi, 1 Şubat Cuma (YARIN) gününden itibaren BUDO’nun normal seferlerinin yanı sıra bir de ek seferi devreye alıyor. Buna göre, BUDO yarın, Mudanya’dan saat 17.00’da, Kabataş’tan da saat 19.30’da hareket edecek ek seferle yolcu taşıyacak. Böylece BUDO, Cuma günleri yapacağı karşılıklı 3 seferle daha çok vatandaşın Bursa ile İstanbul arasında rahat ulaşımdan yararlanmasını sağlayacak.


Bursa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön