19 / 03 / 2024

BUDO'ya ulaşımın sağlanması için F3 otobüs hattı açıldı!

 BUDO'ya ulaşımın sağlanması için F3 otobüs hattı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul- Bursa arasında seferlerine başlanan Bursa Deniz Otobüsü (BUDO)'ya ulaşımın rahatlaması için F3 otobüs hattı devreye alındı...



Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul- Bursa arasında başlatılan deniz otobüsü seferlerine ilgi gün geçtikçe artarken, yolcuların kent merkezi ve Mudanya iskelesi arasındaki ulaşımının sağlanması amacıyla F3 otobüs hattı devreye alındı.

Deniz otobüsü içindeki servis hizmetlerinden, iskeleye ulaşıma kadar her aşamada vatandaşlara kaliteli ve ekonomik hizmeti ön planda tutan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Mudanya iskelesine ulaşımı için yeni bir otobüs hattını sisteme dahil etti. Burulaş tarafından devreye alınan F3 hattı sayesinde Mudanya Budo iskelesi ile Bursa merkezi uygun fiyatlarla birbirine bağlıyor.

Kabataş’tan gelen yolcuların bavullarının taşınmasına da olanak sağlayan bagajları bulunan 55 kişi oturma kapasiteli modern otobüslerle, deniz otobüsü saatlerine entegre olarak seferlere başlandı.

Otobüslerin güzergahı ise; gidiş; Teleferik - Namazgah - Setbaşı - İnönü cd. - Haşim İşcan cd. - Altıparmak cd. - Çekirge cd. - Zübeydehanım cd. - Acemler - Sanayi cd. - Mudanya cd. ve mudanya iskelesi olarak belirlendi. Dönüş hattı ise; Mudanya iskelesi - Mudanya cd. - Sanayi cd. - Acemler - Zübeydehanım cd. - Çekirge cd. - Altıparmak cd. - Atatürk cd. - Setbaşı – Namazgah ve Teleferik şeklinde olacak.

Sadece belirlenen duraklarda durarak süratli ulaşım sağlayan Burulaş F3 hattında Bukart geçerli tam 3,00 TL, indirimli 2,00 TL olacak. Bukartı olmayanlar da gerek gemi büfesinde gerekse Budo iskele gişesinden 3,50 TL bedelle magnetik tek binişlik bilet alabilecek. Ayrıca gemi büfesi ve gişede Bukart satışı ve dolum işlemi de yapılabilecek. Birkaç gün içersinde Kabataş iskelesinde de Bukart ve bilet satışı başlayacak.

F3 hattı Namazgah’tan Mudanya’ya hareket saatleri ise 05:30 ve 14:00 olarak belirlenirken, Budo seferlerindeki değişikliklere göre sefer saatlerinde düzenleme yapılacak.


Bursa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön