25 / 04 / 2024

Buğdaycı İnşaat Nalburiye Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Buğdaycı İnşaat Nalburiye Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İdris Buğdaycı tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Buğdaycı İnşaat Nalburiye Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İdris Buğdaycı tarafından kuruldu. 


Buğdaycı İnşaat Nalburiye Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü konut, fabrikalar, tarım ve endüstriyel yapılar,resmi ve özel daireler, kurumlara ve sahıslara insaat yapmak.Her türlü insaat malzemeleri alım satımını ve imalatını yapmak. Sirket bütün bu maksat ve gayesine ulasmak için yukarıda yazılı isletme konusu çerçevesinde kalmak sartıyla tüm hakları iktisap borçları ilzam edebilir. Söyle ki; 2- Amaç ve konusunun gerektirdigi hertürlü gayrimenkul tasarrufunda bulunabilir. 3- Amaç ve konusunu gerçeklestirebilmek için para istikraz edebilir. Mal varlıgına dahil tasınır ve tasınmaz malları üzerinde, alacakları lehine, rehin ve ipotek intifa tesis edebilir. Yahut ipotek ve rehin irtifak haklarını alabilir isbu ipoteklerin terkini talep edebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Buğdaycı İnşaat Nalburiye Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Orhangazi Mah.Semanur Sok. No.7 A/1 Sultanbeyli 


Geri Dön