20 / 04 / 2024

BUGİAD İnşaat Komitesi'nden Cezayir'e iş gezisi

BUGİAD İnşaat Komitesi'nden Cezayir'e iş gezisi

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) İnşaat Komitesi, Cezayir'e iş gezisi düzenlemeye hazırlanıyor. Gezi ile önemli iş bağlantılarının sağlanması hedefleniyor



Üyeleri arasındaki aidiyetlik bilincini geliştirmek, sektörel sorunlara çözüm yolları aramak ve kızışan rekabet ortamında üye firmalara alternatif pazar imkanları oluşturabilmeyi amaçlayan sektörel komiteler, ses getirmeye aday etkinliklere imzasını atmaya başladı. Bunun ilk örneğini ise 25-28 Nisan tarihlerinde Cezayir'e iş gezisi düzenlemeye hazırlanan İnşaat Komitesi verdi.

Cezayir hükümetinin, 2005 yılından itibaren her yıl, 200 bin adet olmak üzere toplam 1 milyon adetlik sosyal konut inşası öngördüğünü belirten BUGİAD İnşaat Komitesi Koordinatörü Tahir Allahverdi, iş gezisinin, önemli iş bağlantılarına vesile olmasını beklediklerini söyledi.

Cezayir'de inşaat alanında yapımına ihtiyaç duyulan pek çok proje bulunduğuna işaret eden BUGİAD İnşaat Komitesi Başkanı Necmi Mert de ülkede başkent Cezayir ve Oran gibi şehirler olmak üzere, son dönemde hastane inşaatlarında da büyük artışlar gözlendiğini kaydetti. Cezayir'deki yerel firmaların, yeni inşaatlara olan talebi karşılayamadığını ifade eden Mert, bu açıdan değerlendirildiğinde, iş gezisinin firmalar açısından büyük kazanımları da beraberinde getireceğine olan inancını dile getirdi.

Sabah


Geri Dön