26 / 04 / 2024

Bülent Bahadır: Rezidanslar Merter'in çehresini değiştirecek

Bülent Bahadır: Rezidanslar Merter'in çehresini değiştirecek

Garage inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bahadır, "Merter Bölgesi, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde devasa rezidans ve ofis projelerine ev sahipliği yapacak" dedi...



İnşaat ve telekomünikasyon sektörlerinin dışında, maden işletmeciliği ve ihracatı, bilgisayar güvenlik hizmetleri, yatçılık, sigortacılık, fork-lift ithalat satış ve kiralama alanlarında da faaliyet gösteren Garage Group, inşaatta hızlı büyüyor. Garage Group'un inşaat ve planlama aşamasında olan projelerinin toplam yatırım değerinin 500 milyon doları aşabileceğini söyleyen Garage inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bahadır, "Merter Bölgesi, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde devasa rezidans ve ofis projelerine ev sahipliği yapacak. Biz de bu bölgedeki Garage Tower Merter projemizle bölgenin çehresini değiştireceğiz, yeni yatırımlara öncülük yapacağız" dedi;

270 konut, 41 işyeri olacak
Levent, Maslak ve Şişli'den sonra İstanbul'un Avrupa yakasında yeni cazibe merkezlerinden biri olan Merter'de 130 metre yüksekliğinde olacak Garage Tower Merter'in, bölgenin en yüksek rezidans kule projesi olacağını vurgulayan Bülent Bahadır, "Mimar Adnan Kazmaoğlu imzasını taşıyan Garage Tower Merter'de, 270 konut ve iki işyeri katında 41 bağımsız ticari ünite olacak" diye konuştu.

En merkezi noktalardan biri
Garage Tower Merter'in, yakın gelecekte bölgede başlayacak diğer projelere önderlik yapacağını ifade eden Bülent Bahadır, "Haziran ayında temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Kendi arsamızda yapacağımız Garage Tower Merter, 2012'de tamamlanacak ve daire sahiplerine teslim edilecek. Merter bölgesinde önümüzdeki birkaç yıl içerisinde devasa rezidans ve ofis projeleri göreceğiz. Biz de, İstanbul'un en merkezi noktalarından Merter'de, benzer yatırımlara öncülük etmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

75 milyon dolarlık yatırım
Bülent Bahadır, 35 katlı olacak Garage Tower Merter'in, toplamda 68 bin metrekare inşaat alanına sahip olacağını, konutların büyüklüklerinin 90 metrekare ile 208 metrekare arasında değişeceğini belirterek "1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuyoruz. Garage Tower Merter, toplam 75 milyon dolara mal olacak" ifadelerini kullandı.

Havalimanına 5 dakika
Merter'de, Metro istasyonunun bitişiğinde, eski Vakko arazisinin çaprazında yükselecek Garage Tower'ın sakinleri, istanbul'un kilit noktalarına metro, metrobüs gibi yaşamı kolaylaştıran toplu taşıma vasıtalarıyla da çok kısa sürede ulaşabilecek. Concierge, vale parking, 24 saat güvenlik ve oda servisi gibi tüm rezidans hizmetlerinin eksiksiz olarak uygulanacağı projede, daire sahiplerinin en üst düzeyde rahatlığı hedefleniyor. Garage Tower, Atatürk Havalimanı'na 5-10 dakika; istanbul'un trafik sorununa çözüm getiren metro bağlantılı metrobüs hattına ise yürüme mesafesinde yer alıyor.

Garage Simpticity'de Ekim'de teslim daireler 102 bin liradan başlıyor
GARAGE inşaat'ın Sarıgazi'de hayata geçirdiği Simplicity projesi de, Ekim 2010'da sahiplerine teslim edilecek. Garage Simplicity Evleri, bölgede anahtar teslimi en erken yapılacak projeler arasında yer alıyor. Toplam 7 blokta, 252 konuttan oluşan projede, 88 metrekareyle 210 metrekare arasında değişen normal ve dubleks daireler yer alıyor. Stüdyo ve 1+1 dairelerden 4+1'e kadar 25 değişik tipte konut bulunan Garage Simplicity Evleri'nde, 11 adet de işyeri yer alıyor. Projede konut fiyatları 102 bin liradan başlıyor; 4+1'lerde maksimum 448 bin lirayı buluyor. Krizin en zorlu günlerinde, Ocak 2009'da satışa çıkan ve ilk ay yüzde 30'u satılan Garage Simplicity Evleri hakkında, Garage inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bahadır, "Ekonominin normal olduğu dönemlerde bile, satışa sunulan bir projenin, ilk ay yüzde 30'a ulaşması başarı sayılırken Garage Simplicity Evleri'nde bu oranı ilk ay yakaladık" diyor.

Bülent Bahadır, şöyle devam ediyor: "Garage Simplicity Evleri'de, halen satış oranı yüzde 65'i geçti. Garage Zekeriyaköy Evleri'ni de 2009'da satışa sunmuştuk. Her iki projede de başarı yakaladık. Ekonomi çarkının dönmesi için üzerimize düşeni yapıyoruz. Rekabetçi fiyat seçenekleriyle kaliteli bir yaşam isteyenleri bekleyen Garage Simplicity Evleri'nde; benzerlerine göre geniş bir yaşam alanı sunan stüdyo dairelerimiz bile 88 metrekare büyüklüğünde."

106 metrekarelik 'ferah' 1+1'ler, 150 bin lira
GARAGE inşaat Yönetim Kurulu Başkan Bülent Bahadır, Gerage Simplicity projesinde 88 metrekarelik stüdyo dairelerin 102 bin TL'den satışa sunulduğunu, Ekim teslimi projede 106-109 metrekare arası değişen 1+1 dairelerde ise fiyatların 150 bin TL ile 173 bin TL aralığında olduğunu söyledi. Projede 116 metrekare ile 163 metrekare arasındaki 2+1'ler ise 195 bin TL ile 288 bin TL arasında değişen fiyatlarla ve cazip ödeme seçenekleriyle satılıyor. 156 ila 210 metrekare arasındaki 3+1 ve 4+1 dubleks dairelerdeyse fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor, maksimum 448 bin TL'yi buluyor. Projede 24 saat özel güvenlik, otopark, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve özel peyzaj uygulamalarıyla tasarlanmış dinlenme alanları dikkat çekiyor. Projede sauna ve fitness merkezi gibi sağlıklı yaşamın olmazsa olmazı donatılar da tesis ediliyor.

'Prestijli' bölgedeki Garage Zekeriyaköy Evleri Eylül'de teslim ediliyor
GARAGE İnşaat'ın, istanbul'da prestijli yaşamın en önemli adreslerinden Sarıyer-Zekeriyaköy'de yaşama geçirdiği Garage Zekeriyaköy Evleri de, 'lüks' kavramını başka bir boyuta taşıma iddiasını taşıyor. Bülent Bahadır, 'şehir yaşamına yeni bir bakış' getiren projenin, toplam 3 bin 500 metrekare alan üzerindeki 8 villa bloğunda; 4 farklı tipte 1+1, 2+1 çatı ve bahçe dubleksi olmak üzere 107 metrekare, 120 metrekare, 131 metrekare ve 138 metrekarelik 32 villa dairelerden oluştuğunu bildirdi ve şu bilgileri verdi:

'Sembol' proje
"Garage inşaat uzmanlığının simgesi olan Garage Zekeriyaköy Evleri'ndeki bahçe ve çatı .dublekslerinde, doğanın güzellikleri yaşam alanlarının içine taşınıyor. İstanbul'un prestijli konut bölgelerinden Zekeriyaköy'de sembol proje olan Garage Zekeriyaköy Evleri ile lüks' kavramını başka bir boyuta taşıdık. Daire sakinleri, hayatın günlük zorluklarından arındırılmış bir yaşam sunacağız. Lüksün sınırı yok ve önemli olan uygun fiyata lüks konut vermek. Zekeriyaköy'de lüks ve pahalı bir bölgeye kıyasla uygun koşullarda yaşama fırsatı sunuyoruz. Benzersiz fiyat seçenekleriyle satışa sunulan projemize, doğayla iç içe bir yaşam hayali kuranları bekliyoruz. 32 konuttan oluşan projede 85 metrekare ile 134 metrekare arasında değişen villa daire, çatı ve bahçe dubleksleri yer alıyor. Eylül 2010'da teslim edeceğimiz proje; ev içi ve site içi kameralı güvenlik sistemi, otopark, jeneratör, görüntülü kapı sistemi ve özel peyzaj uygulamaları ve yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor. Projemiz, istanbul'un iş merkezi Maslak'a sadece 15 dakika mesafede yer alıyor."

0216 526 61 72
www.simplicitylife.com
[email protected]


Geri Dön