27 / 04 / 2024

Bülent Delican: En büyük kentsel dönüşüm Karabağlar’da yapılacak!

Bülent Delican: En büyük kentsel dönüşüm Karabağlar’da yapılacak!

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican İzmir'e müjde vererek "en büyük kentsel dönüşüm Karabağlar’da yapılacak" diye konuştu.



Başbakan Yıldırım ve bakanların  İzmir  ziyaretlerinin önemli olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, “En büyük kentsel dönüşüm Karabağlar’da yapılacak. Bu da İzmir’e müjde olsun” dedi.


Ak Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Başbakan Binali Yıldırım’ın iki İzmir ziyaretinin kent için kazanç olduğunu söyledi. Ege TV’de açıklamalarda bulunan Delican, MHP seçmenine de referandum mesajı gönderdi.


5 günde 5 bakanı ağırladıklarını belirten Delican, “Burası, Başbakanımızın ili. Projelerin gerçekleşmesinde Başbakanımızın çok büyük katkısı var. Her bakan, İzmir’e müjdelerle geliyor. Bu daha da artacak” dedi.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun, 100 trilyonun üzerinde maliyetle, bir rekreasyon alanı ortaya çıkardığını kaydeden Delican, “Torbalı Hastanesi için geri sayımdayız. Bayraklı Şehir Hastanesi için önemli yol kat ettik. Şehrimiz çok hızlı büyüyor. İzmir’e daha büyük yatırımlar gelecek ve ziyaretler daha da artacak” diye konuştu. İzmir’in önümüzdeki dönemde en hızlı yükselen ve zenginleşen il olacağını öngördüklerini belirten Delican, “İzmir, İstanbul’un ardından ikinci gelişkin kent olacak. Biz, Türkiye’de birinciliğe layığız, ama nüfus açısından İstanbul’dan küçüğüz. Bakanlarımız sık sık İzmir’e gelecek” vurgusunu yaptı.


‘İzmir kazanacak’


Karabağlar’da kentsel dönüşüm çalışmalarına başlanacağını vurgulayan Bülent Delican, İzmir’in en büyük dönüşümünün Karabağlar’da yapılacağının altını çizdi, “Bu da İzmir’e müjde olsun” dedi.


MHP seçmenine mesaj


İzmir’de, referandumda saha çalışması için için 2 bin 500 kişi belirlediklerini söyleyen Delican, “Kadın ve gençlik kollarımız sahada. Ekranlarda, sağda solda konuşulan dedikodularla fikir sahibi olunmamalı. Halk oylamasına gidilirken net bilgi sahibi olunması lazım. Halkımız, bu 18 maddeyi çok iyi okumalıdır” dedi.


Delican, MHP seçmenlerine de şu mesajı gönderdi: “Kendi iç çatışmalarında taraf olmasınlar, 18 maddeyi okusunlar. İzmir’de bir yüzde veremem. Halk sandığa gider, kararını veriri ve biz de saygı duyarız.”


‘Binamızı herkes görmeli’


Yeni açılan AK Parti il binasının halkın kendisini evindeymiş gibi hissedeceği bir yer olduğuna dikkat çeken Delican, “Halkla ilişkiler ve çeşitli koordinasyon merkezlerimiz var. Teşkilat çalışmaları için 3 ayrı seminer salonumuz var. Bu salonlarda yeni anayasa değişikliklerini anlatıyoruz” dedi.


Milliyet


Geri Dön