29 / 03 / 2024

Bülent Ersoy, inşaat sektöründeki işlerini büyütüyor!

Bülent Ersoy, inşaat sektöründeki işlerini büyütüyor!

Türk Sanat Müziği'nin usta ismi Bülent Ersoy, inşaat sektöründe işleri büyütüyor. Sahibi olduğu 20 adet kule vincini dev inşaat projelerinde kullanılmak üzere kiralayan Ersoy, işler iyi gidince yatırımını b&uum



 Türk Sanat Müziği'nin usta ismi Bülent Ersoy, inşaat sektöründe işleri büyütüyor. Sahibi olduğu 20 adet kule vincini dev inşaat projelerinde kullanılmak üzere kiralayan Ersoy, işler iyi gidince yatırımını büyütmeye karar verdi. Usta sanatçı, geçtiğimiz günlerde gittiği Almanya'da gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından bir Alman firmasıyla işbiriiği yapma kararı aldı. Almanlarla anlaşmak üzere olan Ersoy, 50 adet vinç daha kiralamak üzere.

İŞ KADINI DİVA
Yurtdışından getirttiği vinçleri ayda 10 bin dolara kiralayan Bülent Ersoy, yılda 2.4 milyon dolar kazandığı için turizm sektöründe de büyümeyi hedefliyor. Ersoy, Marmaris'te satın aldığı iki koyda önümüzdeki yaz turistik tesisler kurmayı planlıyor. Tesislerin işletmesini de ya kiraya verecek ya da ortaklık yoluyla kendisi işletecek. Fiyatlan 200-600 bin Euro arasında değişen kule vinçlerin aylık kiralama bedeli ise 10 bin dolar civarında.
Habertürk/Ateş ÇELİK

 


Geri Dön