19 / 04 / 2024

Bülent Ersoy Kemer'den ev alacak!

Bülent Ersoy Kemer'den ev alacak!

Antalya Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nde konser veren Bülent Ersoy, buraya daha önce gelmediğini belirterek, Kemer’den ev almak istediğini aktardı.



Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali, Türk sinemasının efsane sanatçılarının da katıldığı kortej yürüyüşü ve Bülent Ersoy konseriyle başladı.


Yürüyüş sonrası ilçe stadında sahneye çıkan sanatçı Hasan Yılmaz, konser verdi. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Yılmaz, seslendirdiği oyun havaları ile izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Yılmaz’ın ardından sahneye Bülent Ersoy çıktı. 2 saatlik konserinde sevilen şarkılarını seslendiren Bülent Ersoy’a izleyenler de zaman zaman eşlik etti. Konser arasında izleyenlerin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Bülent Ersoy, buraya daha önce gelmediğini belirterek, Kemer’den ev almak istediğini aktardı. İlçede ev aldıktan sonra da bol bol alışveriş yapacağını anlatan Ersoy, sanata ve sanatçıya destek verenlere teşekkür etti.


 Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçedeki turizmi geliştirmek için yurt içi ve yurt dışında fuarlara katıldıklarını kaydederek, ilerleyen dönemde Kemer’de sinema festivali düzenlemek istediklerini vurguladı.


Sözcü


Geri Dön