29 / 03 / 2024

Bülent Soylu: Menderes'in her noktasında temizlik çalışmaları başlattık!

Bülent Soylu: Menderes'in her noktasında temizlik çalışmaları başlattık!

Bütünşehir yasasıyla birlikte mahalle statüsü kazanan köylere ziyaretlerini sürdüren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Ataköy Köyü'nde vatandaşlarla buluştu. Başkan Soylu, ilçenin kalkınması adına birlikte hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.




Bütünşehir yasasıyla birlikte mahalle statüsü kazanan köylere ziyaretlerini sürdüren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, dün Ataköy Köyü sakinleriyle bir araya geldi. Menderes'e uzun yıllar hak ettiği değerin verilmediğini ifade eden Soylu, "İlçemizin makus talihini değiştirmek için kolları sıvadık. Bu sadece bizle olacak bir durum değil. Hep birlikte çaba harcayarak ilçemizi istenilen seviyeye taşıyabiliriz. İlçe genelinde olduğu gibi Ataköy'de de en büyük sorunların başında temizlik geliyor. Bu sorunun ortadan kalkması için kurduğumuz Temizlik Müdürlüğü'müz ile Menderes'in her noktasında temizlik çalışmalarımızı başlattık. Çalışmalarımız sadece belediyemize ait görev alanları içinde olmayacak. İlçe genelinde gerçekleştireceğimiz temizlik çalışmalarının ardından mezarlıklarımızı da temizleyeceğiz" dedi.

Çalışmalarını yürütürken "Bu bizim görev alanımızda değil, bu çalışmayı yapamayız" demediklerini söyleyen Soylu, "Vatandaşımızın mutluluğu için her çalışmayı yerine getirmeye çalışıyoruz. Görevde olduğum süre boynuca bu böyle olacak. Halkımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bu yüzden üzerimize düşen görevlerin yanı sıra vatandaşlarımızın istekleri içinde var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.




Yeni Asır




Geri Dön