19 / 04 / 2024

Bulut İnşaat, 26. yılını Evviva Gümüş City başarılarıyla kutladı!

Bulut İnşaat, 26. yılını Evviva Gümüş City başarılarıyla kutladı!

Bulut İnşaat kaliteden ve konfordan ödün vermeden hayata geçirdiği projelerinin başarısını 29 Haziran Çarşamba akşamı Günay Restoranda düzenlediği geceyle kutladı



Gecede yaptığı konuşmada; Günde 10 Liraya Ev kampanyasının gördüğü ilginin büyüklüğünden bahseden Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, Sağlamı, kaliteyi, teknolojiyi, konforu ve sosyal yaşamı her bütçeye uygun şartlarda sunmayı amaçlayarak binlerce insanı ev sahibi yapma hedefiyle yola çıktık. Yaptığımız projelerin gördüğü ilgi, amacımıza ulaştığımızın kanıtıdır.  Günde 10 liralık taksitlerle satışa sunduğumuz evler sayesinde ev almanın imkânsız olduğunu düşünen insanlar bile ev sahibi oldu. Bu bizim için mutlulukların en güzelidir. En son projemiz Evviva Gümüş City ile de Günde 10 Liraya Ev kampanyasını sürdürerek ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. dedi.

Temel Bulut, inşaat sektörünün yükselişe geçmesini beklediklerini ve İstanbulda ciddi boyutta konut açığı bulunduğuna değinerek, konut ihtiyacını karşılamaya yönelik yeni projelerinin olduğunu da açıkladı.

Sunuculuğunu Ece Erkenin yaptığı geceye, tüm medya kuruluşlarından çok sayıda davetli katıldı. Karadenizli ünlü sanatçı Süreyyanın performanslarıyla renk kattığı davette Evviva Yaşam Merkezi Projesinin maketi şeklindeki dev pasta da kesildi.


Geri Dön