18 / 04 / 2024

Bulut İnşaat, Lavinium projesinde tapuları törenle teslim etti!

Bulut İnşaat, Lavinium projesinde tapuları törenle teslim etti!

Firma: Bulut İnşaat

Bulut İnşaat’ın tamamlanan Lavinium projesi kapsamında hak sahiplerine tapuları bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de düzenlenen törenle teslim edildi



Gerçekleştirilen törene  Bulut İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erman Çitim ve diğer yetkililer ile tapularını almaya hak kazanan vatandaşlar katıldı. Törende tapu almaya hak kazananlara tapuları teslim edildi.

Bulut İnşaat, Lavinium projesinde tapuları törenle teslim etti!


BİRKAÇ HAFTA İÇİNDE 150’YE YAKIN TAPU


Törende konuşan Temel Bulut, birkaç hafta içinde 150’ye yakın tapunun devredileceği müjdesini verdi.


Bu zamana kadar doğru projeler ürettiklerini dile getiren Bulut, “ Bu zamana kadar yanlış proje içerisinde yer almadık. Bundan sonra da İstanbul, Kıbrıs ve daha birçok farklı noktada geliştireceğimiz projelerimizle daha da büyüyeceğiz.” dedi.


HAK SAHİPLERİNE ANKASTRE MUTFAK SETİ HEDİYESİ...


Vatandaşlara tapularını alıp teslim edeceklerine dair söz verdiklerini ve bu sözü yerine getirmiş olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Temel Bulut, hak sahiplerine ankastre mutfak takımı ile her daireye telefon ve internet bağlantısı hediye edileceği müjdesini verdi.


Gayrımenkuller için yaklaşık olarak vergiler dahil 21 milyon dolarlık bir bedel ödendiğini ifade eden Temel Bulut, KKTC’ye iyi şeyler yapmak için geldiklerini ve yatırımlara devam edeceklerini söyledi.


Bulut İnşaat, Lavinium projesinde tapuları törenle teslim etti!


GİRNE MERKEZDE 475 DAİRELİK PROJE... ÇATALKÖY’E VİLLA...


Bulut, Girne merkezde 475 dairelik residance ve daire inşa edeceklerini bildirerek, söz konusu dairelerin 19 – 25 bin Sterlin’den satışa sunulmasının planlandığını kaydetti. Çatalköy için düşünülen villa projesi hakkında da bilgi veren Bulut, bölgeye 700-750 metrekarelik arsa üzerinde, 280 metrekarelik dubleks 172 adet villa yapacaklarını belirtti ve söz konusu villaların 90 bin sterlinden satışa sunulacağını öngördüklerini ifade etti.


KKTC’ye ilk geldikleri günlerde Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği ile birtakım anlaşmazlıklar yaşandığını ancak bütün pürüzlerin giderilerek şu anda hiçbir sorun olmadığını kaydeden Temel Bulut, “Artık hiçbir sıkıntımız yok. İstişare içindeyiz ve bu şekilde ilişkilerimizi sürdürüyoruz. Lavinium projesi kapsamında 348 daire müteahhitlere verilecek. Önümüzdeki hafta sonu da neticelendirilecek. 13 firma arasından en iyi teklifi vereni seçeceğiz. Daire ve binalar da bir yıl içerisinde tamamlanacak” diye konuştu.


“BİZE İNANDILAR, MÜKÂFATLARINI ALDILAR”


Lavinium projesi kapsamında 400 civarında daire sattıklarını ifade eden Bulut, sözlerine şöyle devam etti:


“Dairelerini alan 400 kişi bize inandılar, güvendiler. Kıbrıs şartlarında 35 bin Sterlin’e hiçbir yerde daire alamazsınız. ‘Bunu yapamazsınız’ diyenler vardı. Ama yapıyoruz. Para da kazanıyoruz. Herşey para değil; vatandaşları memnun etmek, evsahibi yapmak istiyoruz. Türkiye’de günde 10 TL’ye daire verdik. Şehit eş ve çocuklarına %7 indirim yaptık. Üç çocuk indirimi kampanyası düzenledik. Şimdi engelliler kampanyamız sürüyor. Özel günlerde kampanyalarımız devam ediyor. Amacımız, vatandaşların kolay evsahibi olmasıdır”.


Lavinium evlerinin inşa edildiği bölgeye kavşak projesinin tamamını Bulut İnşaat’ın üstlendiğini sözlerine ekleyen Temel Bulut, Başbakan İrsen Küçük ve İçişleri Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nun kendilerine bu konuda verdiği desteğe teşekkür etti.


LAVİNİUM EVLERİNE KAVŞAK PROJESİNİ BULUT İNŞAAT ÜSTLENİYOR


“Yakın bir zamanda kavşak projesi başlayacak, maliyeti de tamamen bize ait olacak. İnşa edildikten sonra KKTC’ye devredeceğiz” diyen Bulut, kavşak projesinin yaklaşık 2.5-3 milyon TL’ye mal olacağı bilgisini verdi.


Bulut, yardım projelerinin devam ettiğini de sözlerine ekleyerek, yardım bütçesinin bir kısmının Girne 19 Mayıs Ortaokulu’na iki derslik yapılması için ayrıldığını ifade etti.


“REKABET GÜÇLENDİRİR VE GÜZELLEŞTİRİR”


Gerçekleştirdikleri projeler nedeniyle rekabetin doğduğuna da dikkat çeken Temel Bulut, “Rekabete açık olunmalı. Rekabet insanı güçlendirir, güzelleştirir. İlk başta yadırgadığım tepkileri artık normal karşılıyorum” diye konuştu.


Kıbrıs’ta faaliyet gösteren diğer firmalarla ortaklığa gidilip gidilmeyeceği yönündeki bir soruya ise Bulut, şu an için öyle bir plan olmadığını, ortaklığa gidilebilmesi için karşı tarafın çok değişik ve güzel bir projesinin olması gerektiğini, böylesi bir proje gelmesi durumunda seve seve ortaklığa gidilebileceğini, onun haricinde yapılacak işlerde ortağa ihtiyaçları olmadığını kaydetti.


KKTC’ye muhafazakâr otel projesi hakkında da bilgi veren Bulut, söz konusu projenin KKTC’ye farklılık katacağını, daha fazla turist çekeceğini ifade etti. Türkiye’deki halkın %5’inin KKTC’ye geldiğini belirten Bulut, “Bu oran neden %20’lere çıkmasın?” diye sordu.


TAPULARINI ALAN VATANDAŞLAR ÇOK MEMNUN...


Ahmet Yıldırım: “Bugüne kadar Bulut İnşaat’la ilgili çok şey söylendi. Bulut İnşaat bu ülke için gereklidir. Tapularımızı aldık. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz ve güveniyoruz”


Halide Sadrazam: “Bulut İnşaat aslında böyle bir kampanya yaparak gerçekleşmesi olanaksız denilen bir projeye imza attı. Bulut İnşaat eleştiri değil takdiri hakediyor... Bulut İnşaat’a çok teşekkür ediyoruz. Kendilerine minnettarız”


Halim Özhuy: “Bulut İnşaat’a KKTC’ye hoşgeldiniz diyorum. KKTC ekonomisine büyük katkıda bulunacaklar. Umarım hayırlı olur. Vatandaş için ve vatandaş yararına çalışıyorlar. Tanrı onlara yardımcı olacak. Yürümeye devam etsinler. Başaracaklar”


Şerife Özhuy: “Tapularımızı aldığımız için çok sevinçliyiz. İlk başlarda çok fazla spekülasyonlar yapıldı ama bugün sonuç itibariyle tapularımız aldık ve bütün söylentiler boşa çıktı. İnşallah devletimiz ve milletimiz için hayırlı olur. Ev sahibi olamamış gençler için bu büyük bir fırsat”.


www.bulutinsaatyapi.com


Geri Dön