26 / 04 / 2024

Bulut İnşaat rotayı Anadolu'ya çevirdi!

Bulut İnşaat rotayı Anadolu'ya çevirdi!

Bulut İnşaat, yönünü Anadolu'ya çevirdi. Esenyurt'taki imar sorunu nedeniyle 6 projesi duran Bulut İnşaat, önümüzdeki günlerde Tekirdağ'da yeni projeye başlayacak. Şirket, Eskişehir ve Balıkesir'de de yer bakıyor...



Esenyurt'taki imar sorunu nedeniyle 6 projesi duran Bulut İnşaat, önümüzdeki günlerde Tekirdağ'da yeni projeye başlayacak. Şirket, Eskişehir ve Balıkesir'de de yer bakıyor.
Evviva markalı projeleriyle tanınan Bulut İnşaat, İstanbul ve Kıbrıs'taki yatırımlarının ardından yönünü Anadolu'ya çevirdi. İstanbul Esenyurt'taki imar sorunu nedeniyle 6 projesinde inşaatları duran ve bir yıldan fazla zaman kaybeden Bulut İnşaat, yeni projelerini Esenyurt dışında gerçekleştiriyor. Şirket, Bahçeşehir'deki Nirvana'yı satışa sunarken, önümüzdeki günlerde de Tekirdağ'daki yeni projesini satışa çıkaracak. Bulut İnşaat, Eskişehir ve Balıkesir'de de yeni proje gerçekleştirmek için görüşmelerini sürdürüyor. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, "Marmara Bölgesi'nden başlayıp, Anadolu'nun her tarafına gitme niyetindeyiz. Anadolu'da hem talep hem de prim var" dedi.

Tekirdağ'da ilk proje Temel Bulut, Tekirdağ'da gerçekleştirecekleri proje hakkında şu bilgileri verdi: "Merkez'de 2 bin konuttan oluşan bir proje yapacağız. Bu hafta içerisinde ruhsatını alacağız. Arsanın büyüklüğü 150 dönüm. 40 dönümünü satın aldık, 110 dönümü için kat karşılığı anlaştık. Arsa üzerinde 400 hisse vardı. 8 aydır burası için uğraşıyoruz. Bir nevi kentsel dönüşüm olacak. Proje, 5 katlı bloklardan oluşacak. Bir blokta alışveriş merkezi ve üzerinde otel yapacağız. Tekirdağ' daki ilk markalı konut projesini inşa etmiş olacağız. Metrekare fiyatı 1.100 lira civarında olacak. Bölgenin ortalama fiyatları 2 bin 500 lira civarında ancak biz büyük bir proje yapacağımız için fiyatlarımız da uygun olacak." Tekirdağ ve Nirvana'yı Dubai'de tanıtacak BAHÇEŞEHİR'de yeni bir projeye başladıklarını hatırlatan Temel Bulut, "1.100 dairelik Evviva Nirvana projemizde satışlarımız devam ediyor. Villa ve rezidans bloklarından oluşan proje için lansman yapmamıştık. Ekim ayında Dubai'de düzenlenecek Cityscape Fuarı'nda tanıtımını yapacağız. Tekirdağ projemizi de burada tanıtacağız" dedi.
Eskisehir ve Balıkesir Anadolu'daki potansiyele değinen Bulut, Türkiye'nin her bölgesinde ekonomik gücü artan kesimlerin olduğunu, bunun da nitelikli konut talebini artırdığını söyledi. Bulut, "Anadolu'da Balıkesir ve Eskişehir'i inceliyoruz. Bu bölgelerde hangi kitlelerin olduğunu araştırıyoruz. Yılbaşına kadar buradaki işlerimiz netleşecek.
Eskişehir için görüşmeler yapıyoruz, Balıkesir için de araştırmalarımız sürüyor" diye konuştu.

TİCARETTE TÖVBE OLMAZ
ESENYURT'TAKİ imar sorununa da değinen Temel Bulut, şu değerlendirmeyi yaptı: "Esenyurt'ta şu anda ruhsat aşamasına gelindi. Ruhsatlar verilmeye başlanıyor. Bizim bu bölgede 6 projemiz durdu ve çok zaman kaybettik. Ticarette tövbe olmaz ancak şu durumda Esenyurt'ta yeni proje yapmayı düşünmüyorum. İşin sonuna geldik ancak bu süreç bizi yordu. Esenyurt'un tüketici güveni açısından biraz zamana ihtiyacı olacak"

Vatan

Geri Dön