16 / 04 / 2024

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek. Dava Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 09:15'te kamuoyuna açık olarak görülecek.




Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek. Dava Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 09:15'te kamuoyuna açık olarak görülecek.


Tapu sözü vermişti

Toplam 9 ayrı suç duyurusunun yapıldığı Bulut İnşaat Eylül ayında yaptığı açıklamada tapuları dağıtmaya başlayacağını söylemişti. Esenyurt'ta toplam 8 adet projesinin bulunduğunu söyleyen Bulut İnşaat Esenyurt'taki imar sorununun sıkıntılara neden olduğunu ve bu imar krizinden etkilendiklerini belirtmişti.


Telefonlar açılmıyor

Bulut İnşaat'ın satış ofisinin 1 haftadır kapalı olduğunu söyleyen mağdur İsmail Soyak telefonların da açılmadığını belirtti. 


Bulut İnşaat 2-3 yıl öncesine kadar inşaat sektöründe adından en çok söz ettiren firmalar arasında yer alıyordu. Ancak, gerek Esenyurt bölgesinde yaşanan imar sıkıntısı, gerek firmanın mali yapısındaki zayıflık Bulut İnşaat’dan ev alan binlerce kişinin mağdur olmasına yol açtı.


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön