25 / 04 / 2024

Bulut İnşaat'tan hemen teslim ve tapu fırsatı!

Bulut İnşaat'tan hemen teslim ve tapu fırsatı!

Bulut İnşaat Esenyurt'ta inşa ettiği "evviva Millenium" ve "evviva Yaşam Merkezi"ndeki 550 daire için kampanya başlattı.89 bin liraya konut sahibi olmayı sağlayan kampanyada, daireler "hemen teslim, hemen tapu" sistemiyle satılıyor.



Bulut İnşaat Esenyurt'ta inşa ettiği "evviva Millenium" ve "evviva Yaşam Merkezi"ndeki 550 daire için kampanya başlattı. Yabancı yatırımcıların da ilgi alanında olan Esenyurt'ta 89 bin liraya konut sahibi olmaya imkan veren kampanyada, daireler "hemen teslim, hemen tapu" sistemiyle satılıyor. 


Bıılut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, 2015 sonuna kadar proje teslimlerini bitireceklerini belirterek, "Esenyurt ile ilgili bir süredir gündemde olan imar problemlerine yönelik durum, bizi ve müşterilerimizi etkilemiştir. Şimdi Esenyurt'ta esen olumlu ve ılıman iklimden müşterilerimizin de faydalanmasını istedik ve yeni kampanyamıza başladık. Hem yabancı yatırımcıların gözdesi haline gelen bu bölgeyi canlandırarak, hem de yeni müşterilerimize hizmet vermeyi amaçlayarak yolumuza devam ediyoruz" dedi. 


Milliyet


Geri Dön