24 / 04 / 2024

Bulvar 216'da ünlü şefler ve yeni konseptler!

Bulvar 216'da ünlü şefler ve yeni konseptler!

Marka karması, mekan seçenekleri ve mimarisi ile İstanbul’un en farklı konseptine sahip Ataşehir Bulvar 216, yeme-içme alanında birçok güçlü markaya ve ünlü şeflere ev sahipliği yapacak…



Gurme restoran markalarının en iyileri, Avrupa’nın en büyükleri, Anadolu yakasının ilkleri Bulvar 216’da yerini almaya başladı. Türkiye’nin en ünlü şeflerinin restoranları bu farklı konsepte çok iddialı yatırımlar yaptı. Projede, İstanbul’a yepyeni tatlar katacak sürpriz markalar da yer alıyor. 


Bulvar 216, şehrin en cazip noktasında hayatı çok sevdirecek özelliklere sahip bir iş, alışveriş ve lezzet dünyası yaratmak amacıyla tasarlandı. İstanbul’da günlük yaşama yeni bir boyut kazandıracak olan bu değerli proje, Batı Ataşehir’in tam kalbinde yer alıyor.


Bulvar 216’da mağazaların %90’ı kiralandı


Osmanlı ve Türk mutfağının çok özel tatlarının yer aldığı, her yöreden ayrı lezzetin sunulacağı Humay Restoran, geçmişten günümüze Tad Lokantası (1962), Murat Bozok danışmanlığında hazırlanan Türkiye’de ilk kez ince kıyım lezzetlerin sunulacağı Chopstory, Ordu’nun efsanesi Neli Pide, etin ustası Özgür Şef’in farklı konsepti ile Deli Kasap, Özsüt, Mc Donald’s Mcd Cafe, Carribou Cafe, Lavazza, yeni all day dining konsepti ile Robert’s Coffee ziyaretçilere keyifli zamanlar vaad ediyor.


Etin muhteşem lezzeti Gelik Restoran, lezzet tutkunlarının yeni adresi The Hunger ve 22 yıllık geçmişi ile Etiler’in efsane mekanı Harvard Cafe’ nin Anadolu yakasında ki ilk durakları da Bulvar 216 oldu. Ayrıca dünyanın üçüncü, Avrupa’nın en büyük hamburger restoranı zinciri ile ulusal ve uluslararası iki büyük gurme markası da projenin en büyük sürprizleri arasında yer aldı.


Bu gurme yıldızlar ile birlikte müzik ve enstrüman arayanların doğru adresi Dore Müzik, D&R, Gratis, Forum Saat, Bayram Bal Güzellik Merkezi ve Çocuk Kuaförü gibi markaların yanı sıra çocuk kulübü, kuru temizleme, terzi, eczane gibi hizmet alanları da projede hayat buluyor.


Doğtaş Exclusive, Vatan Bilgisayar, Carrefour Gurme de büyük mağaza olarak projede öne çıkıyor.


Doğu ve Batı, Bulvar 216’da Birleşiyor 

Özak GYO’nun içeriği ve mimarisi ile European Properties Awards tarafından 5 ödülle taçlandırılmış iddialı, yeni projesi Bulvar 216, Ataşehir’in doğusu ile batısını birleştiren konumu,  TEM ve E-5 çevre yollarına kolay bağlantısı, yetmiş bin beyaz yakalı istihdamının öngörüldüğü İstanbul Finans Merkezi ve Ülker Sports Arena’ya yürüme mesafesinde oluşu ayrıca civarda yaşayan yüzbinlerce Ataşehir halkı ve çalışanı ile hem markaları hem de işletmecileri cezbediyor.




Geri Dön