19 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Başakşehir satış fiyatları!

Bulvar İstanbul Başakşehir satış fiyatları!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul Başakşehir satış fiyatları metrekare olarak 2 bin 300 liradan başlayarak değişiyor. Bulvar İstanbul Evleri Başakşehir'de 1+1 dairelerden 6+1 dairelere kadar geniş konut alternatifleri sunuluyor...




Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 3. etap ihalesinde 723 milyon liraya aldığı arsa üzerinde  Bulvar İstanbul  Evleri projesini inşa edecek. Bulvar İstanbul Başakşehir satış fiyatları öncesinde projeden bahsedelim.


Bulvar İstanbul Evleri Başakşehir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Bulvar İstanbul Evleri 1.500 daireden oluşuyor.


Bulvar İstanbul Evleri Başakşehir satış ofisi ile 444 66 10 telefon numarasını arayarak görüşme yapabilirsiniz. Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri projesinde teslimler 36 ay içerisinde gerçekleştiriliyor.



Bulvar İstanbul Başakşehir satış fiyatları!


Bulvar İstanbul Başakşehir satış fiyatları metrekare olarak 2 bin 300 liradan başlıyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri projesinde banka kredili ve firma bünyesinde vadeli olarak ödeme seçenekleri sunulacak.


Ön talep toplama aşamasında olan Bulvar İstanbul Evleri'nin yakında satışa çıkması planlanıyor. Bulvar İstanbul Evleri Başakşehir'de fitness center, sauna, buhar odası, bisiklet yolu, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar mevcut.




VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın



Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön