19 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin karşısında yükseliyor! 228 bin TL!

Bulvar İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin karşısında yükseliyor! 228 bin TL!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı'nın İstanbul’un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde bulunan BULVAR İSTANBUL’un hemen karşısında yer alan Başakşehir Şehir Hastanesi’nin temeli atıldı...




Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük sağlık projelerinden bir olacak olan Başakşehir Şehir Hastanesi’nin temelleri atıldı. Emlak Konut GYO ile  Bulvar İstanbul  İş Ortaklığı tarafından İstanbul’un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen BULVAR İSTANBUL projesinin tam karşısında yer alan en görkemli hastane kampüsü Başakşehir Şehir Hastanesi 790 bin metrekare alan üzerinde 2 bin 682 yatak kapasiteli olacak. Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Özülke Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan “Bu hastanenin Başakşehir’de yer almasının BULVAR İSTANBUL projesine ve bölgeye büyük değer katacağını” ifade etti.


Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı'nın İstanbul’un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde bulunan BULVAR İSTANBUL’un hemen karşısında yer alan Başakşehir Şehir Hastanesi’nin temeli atıldı. Başakşehir bölgesine ve İstanbul’a değer katacak olan hastane tamamlandığında Avrupa’nın en büyük sağlık komplekslerinden biri olacak. Kampüsün bir bölümünde dev bir tedavi ve teşhis merkezi ve buna bağlı 6 hastane binası yer alacak. Ayrıca komplekse bir psikiyatri hastanesi ile bir de spor hastanesi eklenecek.


Olimpiyatköy-Kirazlı metro hattına yakınlığı ile dikkat çeken projeye, inşaatı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne de çevre yoluyla bağlantısı sağlanacak. 

Bilal Aydoğan: “Başakşehir’e yatırım yapan kazanıyor”

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin temelinin atılmasının kendilerini son derece heyecanlandırdığını belirten Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Özülke Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan; “Bugün altyapı ve ulaşım imkanları açısından değerlendirildiğinde İstanbul'da en iddialı bölgelerinden biri olan Başakşehir’de yer alacak hastane kompleksinin İstanbul’a ve BULVAR İSTANBUL projemize değer katacağına inanıyoruz. Başakşehir’de, bugün kamu ve özel sektörün konut projeleri hızla yükseliyor.  Başakşehir’i oturmak için tercih edenlerin sayısı hızla arttıkça bölgenin geleceğine inanıp yatırım yapan yatırımcıların kazancı da bu orantıda artmaya devam ediyor” dedi. 



Bilal Aydoğan, deprem açısından güçlü zemini, planlı yapılaşma ilkesi esas alınarak projelendirmelerin yapılması, ulaşım açısından TEM, 3. Köprü Yolu, Olimpiyat metrosu gibi önemli aksların merkezinde bulunması ile bölgenin her geçen gün daha fazla talep gördüğünü de sözlerine ekledi.

İki etap 15 bloktan oluşan 1500 dairenin yer alacağı projede 1+1’den 5+1’e kadar her ihtiyaca ve arayışa yönelik daire tipleri bulunuyor.  İsmini iki etabın arasında bulunan ve pek çok mağaza, restoran ve kafenin bulunduğu,  ağaçlıklı bölgenin arasında yer alan yürüyüş bulvarından alan BULVAR İSTANBUL projesi’nin 2016 yılı ilk çeyreğinde teslim edilmesi hedefleniyor.


Şehrin Yeni Sosyal Yaşam Merkezi; BULVAR İSTANBUL

BULVAR İSTANBUL projesi; göletlerin, şelalelerin, kamelyaların, lavanta ve gül bahçelerinin bulunduğu geniş peyzaj alanlarının yanı sıra renkli sosyal yaşamı ile de dikkat çekiyor. 

Projede, toplu yaşam alanlarında sosyalleşmenin sağlanması için oluşturulan aktivite alanları yer alıyor. Kültür merkezinde bulunacak özel sinema salonunda rezervasyon yaptırarak ailece veya komşularla film izleme imkânından kütüphaneye, kalabalık misafirlerin ağırlanabileceği veya davetlerin organize edilebileceği salon – lounge alanlarına kadar düşünülen pek çok ince detay, projeye ayrı bir değer katıyor. Projenin en dikkat çekici detayları arasında özellikle çocuk eğitim ve oyun odaları, spor tesisleri ve sıcak su havuzlarının da yer alması bulunuyor. 

Projeye ön talepte bulunmak isteyenler www.bulvaristanbul.com.tr, sitelerinden veya 4446610 numaralı telefondan başvuru yapabiliyor. 


Bulvar İstanbul Başakşehir telefon: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön