28 / 03 / 2024

Bulvar İstanbul Cadde başvuruları nasıl yapılıyor?

Bulvar İstanbul Cadde başvuruları nasıl yapılıyor?

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Açık artırma usulü ile satışa sunulan Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları Atatürk Havalimanı’na 10 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde başvuruları nasıl yapılıyor?



Dükkanların alanları 78 metreekare ile 489 metrekare arasında değişiklik gösteren  Bulvar İstanbul  Başakşehir'de anahtar teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükselen Bulvar İstanbul Rezidans'ta 1.555 adet daire bulunuyor. Proje TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, metro durağına 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor. 


İstanbul Başakşehir'de yer alan Bulvar İstanbul Cadde'de 24 adet mağaza, 1 adet cafe ve 1 adet kreş açık artırma ile yarın saat 10.00'da satışa sunulacak. 


Bulvar İstanbul Cadde başvuruları nasıl yapılıyor?

Bugün sona erecek olan Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları başvuru işlemleri www.bulvaristanbul.com.tr adresi üzerinden yapılabiliyor. Projede dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. 


Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde'nin sosyal yaşam alanları; kuaför, market, restaurant, GSM operatörü, eczane, cafe, giyim ve büyük mağazacılıktan oluşuyor. 


Bulvar İstanbul adres: Atatürk Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Bulvar İstanbul iletişim 

Telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön