19 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan!

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular www.bulvaristanbul.com.tr adresi üzerinden kabul ediliyor.



Bulvar İstanbul Konutları İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. Toplamda 1.555 adet daireden meydana gelen projede yer alan 24 adet mağaza, 1 adet cafe ve 1 adet işyeri açık artırma usulüyle satılıyor. 


Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan alanları 78 metrekare ile 489 metrekare arasında değişiyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen projede başvurular için son gün 28 Kasım 2015. 


Başakşehir  Bulvar İstanbul  Residence'de eczane, cafe, giyim, GSM operatörü, büyük mağazacılık, kuaför, market ve restaurant gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleşecek olan Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları başvuru işlemleri www.bulvaristanbul.com.tr adresinden yapılabiliyor. 


Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından, metro durağına 1 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, TEM otoyoluna 3 dakikalık uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Bulvar İstanbul adres: Atatürk Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Bulvar İstanbul iletişim 

Telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön