29 / 03 / 2024

Bulvar İstanbul Cadde son başvuru tarihi!

Bulvar İstanbul Cadde son başvuru tarihi!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul Cadde son başvuru tarihi 28 Kasım 2015 olarak belirlendi. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen projede 24 dükkan, kreş ve cafe açık artırma ile satışa çıkıyor.



Bulvar İstanbul Cadde konum olarak metro durağına 1 kilometre, TEM otoyoluna 3 dakika , Atatürk Havalimanı’na 10 dakika yakınlıkta inşa ediliyor. Projede dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. 


Bulvar İstanbul Cadde son başvuru tarihi 28 Kasım 2015 Cumartesi günü olarak belirlendi. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 


İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir'de inşa edilen  Bulvar İstanbul  Residence'de 1.555 adet konut bulunuyor. Projede dairelerin satış fiyatları 769 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Başvuru işlemleri www.bulvaristanbul.com.tr web sitesi üzerinden kabul edilen Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde'de dükkanların alanları 78 ile 489 metrekare arasında değişiyor. 


Açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 tarihinde düzenlenecek olan Bulvar İstanbul Cadde'nin sosyal alanları; eczane, cafeler, GSM operatörü, restaurant, giyim, market, kuaför ve büyük mağazacılıktan oluşuyor. 


Bulvar İstanbul Cadde ulaşım adresi: Atatürk Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi 

Telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön