17 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Cadde’de 3 saatte 38 milyon TL'lik satış yapıldı!

Bulvar İstanbul Cadde’de 3 saatte 38 milyon TL'lik satış yapıldı!

Başakşehir bölgesinin lüks konut projesi Bulvar İstanbul’un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde’de yer alan ticari alanların ihalesinde 3 saat içerisinde 38 milyon TL’lik satış gerçekleştirildi.



Açık arttırma usulü ile gerçekleştirilen ihalede satılan ticari alanlar çıkış fiyatlarından ortalama %35 değer artışı ile satıldı.


Başakşehir bölgesinde Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen lüks konut projesi Bulvar İstanbul’da bulunan ticari alanların açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 3 saat gibi kısa bir süre içerisinde 38 milyon TL’lik bir ciro ile büyük bir başarıya imza atıldı. 22 ayda %99 satış başarısına ulaşan ve 2014 yılı ilk altı aylık diliminde Emlakkonut projeleri içinde en yüksek satışı yakalayan Bulvar İstanbul projesi bu süre içinde yatırımcısına yaklaşık %100 kazandırdı. Lokasyonu ile çok değerli bulunan ve hızla gelişen Başakşehir’in en avantajlı konumunda yer alan Bulvar İstanbul’un ticari ünitelerinin yer aldığı Bulvar İstanbul Cadde yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.


Bulvar İstanbul Cadde’de 3 saatte 38 milyon TL lik satış yapıldı!


Ön talep aşamasında yoğun başvurunun gerçekleştirdiği ihalede 78 m² ile 1.395 m² arasında değişen ticari alanların satışı gerçekleştirildi.


İhaleye gösterilen yoğun ilgi sonucunda ticari alanlarda ihale çıkış fiyatları üzerinden ortalama yüzde 35 değer artışı görüldü. Muhammen bedellerin 2 katına varan fiyatlarla satışlar gerçekleştirildi. 


Bulvar İstanbul Cadde doğa ile iç içe, peyzaj alanlarıyla çevrili, ortasında dev şelalelerin aktığı, restaurant, cafe, giyim, market, eczane, kuaför, GSM operatörü, büyük mağazacılık gibi pek çok alternatifin yer alacağı Bulvar İstanbul Cadde ile bölgede keyifli alışveriş yaşamın bulvarı olacak. 


9 ihtisas hastanesinin ve 3000’in üzerinde yatak kapasitesinin yer aldığı İkitelli Sağlık Kompleksinin tam karşısında, metronun yanında ve bulunduğu cadde üzerinde yer alan başta Bulvar İstanbul projesi olmak üzere diğer konut projeleriyle beraber yaklaşık 4 bin konutta 20 bin kişiye hizmet verecek Bulvar İstanbul Cadde dükkanları, yenişehir olarak nitelendiren Yeni İstanbul’un parlayan yıldızı Başakşehir’de Haziran 2016 itibarıyla hayata geçecek.



Telefon: 444 66 10 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr


Haber Vahdet gazetesinde şöyle yer aldı...


3 SAATTE 38 MİLYON TL'LİK SATIŞ 

Başakşehir bölgesinin lüks konut projesi Bulvar İstanbul'un ticari alanlarının ihalesinde 3 saat içerisinde 38 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi. 

BAŞAKŞEHİR bölgesinde Bulvar İstanbul İs Ortaklığı tarafından hayata geçirilen lüks konut projesi Bulvar istanbul'da bulunan ticari alanların acık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalesinde 3 saat gibi kısa bir süre içerisinde 38 milyon TL'lik bir ciro ile büyük bir başarıya imza atıldı. 22 ayda %99 satış başarısına ulasan ve 2014 yılı ilk altı aylık diliminde Emlak Konut projeleri içinde en yüksek satışı yakalayan Bulvar İstanbul projesi bu süre içinde yatırımcısına yaklaşık %100 kazandırdı. 

YÜZDE 35 DEĞER ARTIŞI

Ön talep aşamasında yoğun basvurunun olduğu ihalede 78 m2 ile 1.395 m2 arasında değişen ticari alanların satışı gerçekleştirildi. İhaleye gösterilen yoğun ilgi sonucunda ticari alanlarda ihale çıkış fiyatları üzerinden ortalama yüzde 35 değer artışı görüldü. Muhammen bedellerin 2 katına varan fiyatlarla satışlar gerçekleştirildi. 

Bulvar İstanbul Cadde doğa ile iç içe, peyzaj alanlarıyla çevrili, ortasında dev şelalelerin aktığı, restaurant, cafe, giyim, market, eczane, kuaför, GSM operatörü, büyük mağazacılık gibi pek çok alternatifin yer alacağı Bulvar İstanbul CadO de ile bölgede keyifli alışveriş yaşamın bulvarı olacak. 

20 BİN KİŞİYE HİZMET... 

9 ihtisas hastanesinin ve 3000'in üzerinde yatak kapasitesinin yer aldığı İkitelli Sağlık Kompleksinin tam karşısında, metronun yanında ve bulunduğu cadde üzerinde yer alan başta Bulvar İstanbul projesi olmak üzere diğer konut projeleriyle beraber yaklaşık 4 bin konutta 20 bin kişiye hizmet verecek Bulvar İstanbul Cadde dükkanları, yenisehir olarak nitelendirilen Yeni İstanbul'un parlayan yıldızı Basakşehir'de Haziran 2016 itibarıyla hayata geçecek. 


Vahdet Gazetesi


Haber Posta Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Bulvar İstanbul Cadde de yer alan dükkanların ihalesi yapıldı. 

İhalede 3 saat içinde 38 milyon liralık satış gerçekleştirildi. Satılan ticari alanlar çıkış fiyatlarından ortalama yüzde 35 değer artışı ile satıldı. İhalede 78 ile 1395 metrekare arasında değişen ticari alanların satışı gerçekleştirildi. Bulvar İstanbul Cadde de; peyzaj alanları, dev şelaleler, restoran, kafe, giyim, market, eczane, kuaför, GSM operatörü, büyük mağazacılık gibi pek çok alternatif yer alacak. Proje Haziran 2016'da kapılarını açacak. 


Posta 



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Başakşehir'de yapılacak lüks konutlar Bulvar İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde'de satışa çıkarıldı. Yapılan ihalede 3 saat gibi kısa bir sürede 38 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi. 


BULVAR İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan ticari alanların ihalesinde 3 saat içerisinde 38 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi. Açık artırma usulü ile gerçekleştirilen ihalede satılan ticari alanlar çıkış fiyatlarından ortalama yüzde 35 değer artışı ile satıldı. Ön talep aşamasında yoğun başvurunun gerçekleştirdiği ihalede 78 metrekare ile bin 395 metrekare arasında değişen ticari alanların satışı gerçekleştirildi. 


Haziran 2016'da acılıyor 

İhaleye gösterilen yoğun ilgi sonucunda ticari alanlarda ihale çıkış fiyatları üzerinden ortalama yüzde 35 değer artışı görüldü. Muhammen bedellerin 2 katına varan fiyatlarla satışlar gerçekleştirildi. 9 ihtisas hastanesinin ve üç binin üzerinde yatak kapasitesinin yer aldığı aldığı projede diğer konut projeleriyle beraber yaklaşık 4 bin konutta 20 bin kişiye hizmet verilecek. 'Bulvar İstanbul Cadde' dükkanları, Başakşehir'de 2016 yılının haziran ayında hayata geçecek. 


Yeni Yüzyıl


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Başakşehir bölgesinin lüks konut projesi Bulvar İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan ticari alanların ihalesinde 3 saat içerisinde 38 milyon TL'lik satış gerçekleştirildi. Açık arttırma usulü ile gerçekleştirilen ihalede satılan ticari alanlar çıkış fiyatlarından ortalama yüzde 35 değer artışı ile satıldı. Ön talep aşamasında yoğun başvurunun gerçekleştirdiği ihalede 78 m2 ile 1.395 m2 arasında değişen ticari alanların satışı gerçekleştirildi. 


Dünya



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BAŞAKŞEHİR'DEKİ Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan ticari alanların ihalesinde 3 saat içerisinde 38 milyon TL'lik satış yapıldı. Açık arttırma usulü ile gerçekleştirilen ihalede satılan ticari alanlar çıkış fiyatlarından ortalama yüzde 35 değer artışı sağladı. Ön talep aşamasında yoğun başvurunun gerçekleştirdiği ihalede 78 ile 1.395 metrekare arasında değişen ticari alanların satışı gerçekleştirildi. 


Vatan


Geri Dön