20 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul fiyat listesi!

Bulvar İstanbul fiyat listesi!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul fiyat listesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları metrekare birim olarak 2 bin 300 liradan başlıyor. Projede 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar farklı tasarlanan daireler bulunuyor



Bulvar İstanbul, Özülke ve Özkar ortak girişimi yükseliyor. Bulvar İstanbul fiyat listesi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Bulvar İstanbul Evleri, 723 milyon liraya Emlak Konut GYO ihalesinden satın alınan ve Başakşehir-Ayazma Bölgesi'nde İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan arsa üzerinde yükseliyor. 


110 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselen Bulvar İstanbul Başakşehir kapsamında 1500 daire bulunuyor. Toplamda 1500 dairenin yer aldığı  Bulvar İstanbul  Ayazma projesinde 2 etap 15 blok ve de 1 kule bulunuyor. 


Bulvar İstanbul fiyat listesi!

Bulvar İstanbul fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 300 TL'den başlıyor. 


Bulvar İstanbul fiyat listesi!


Başakşehir Bulvar İstanbul satılık daire tipleri 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar farklılık gösterirken projedeki konutlar ağırlıklı olarak 2+1, 3+1 ve de 4+1 olarak tasarlandı. 


Bulvar İstanbul Evleri kapsamında zen odası, Türk Hamamı, oyun odaları, sıcak su havuzları ve spor tesisleri yer alıyor. 


Bulvar İstanbul Evleri satış ofisi iletişim

Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön