25 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul iletişim!

Bulvar İstanbul iletişim!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul iletişim için 444 66 10 telefon numarasını arayarak Bulvar İstanbul Başakşehir satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Bulvar İstanbul Başakşehir'de metrekaresi 2 bin 300 liradan başlıyor...




Bulvar İstanbul projesi İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor.  1.500 adet konutun yer alacağı  Bulvar İstanbul  Başakşehir projesi Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat işbirliğiyle yükseliyor. 


Bulvar İstanbul iletişim bilgilerinden önce Bulvar İstanbul Başakşehir projesinin hakkında bilgi verelim. Bulvar İstanbul Başakşehir'de 15 adet konut bloğu ile birlikte bir adet rezidans kulesi tasarlandı.


Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri projesinde konut teslimlerinin 36 ay içerisinde yapılması planlanıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tiplerinin bulunduğu Bulvar İstanbul Evleri Başakşehir projesinde metrekare fiyatı 2 bin 300 liradan başlayarak değişiyor.


Özkar - Özülke İnşaat Bulvar İstanbul Evleri'nin arsasını Emlak Konut GYO'nun Başakşehir Ayazma 3. etap ihalesinde 723 milyon lira teklifle satın aldı. Bulvar İstanbul Evleri Başakşehir'de ödemeler banka kredili olarak yapılıyor.


Bulvar İstanbul iletişim için 444 66 10 numaralı telefonu arayarak, Başakşehir Bulvar İstanbul satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri Kayaşehir giriş tarafında yer alıyor. 


Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri projesinde dinlenme alanları, fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, yürüyüş yolları, spor alanları, kapalı otopark, lavanta bahçeleleri gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Bulvar İstanbul iletişim!

Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön