19 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Kayaşehir fiyatları!

Bulvar İstanbul Kayaşehir fiyatları!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul Kayaşehir fiyatları metrekare olarak 2 bin 400 liradan başlayarak değişiyor. Bulvar İstanbul Kayaşehir projesinde konutların 2016 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor...




110 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor olan  Bulvar İstanbul  Evleri projesi İstanbul Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor. Bulvar İstanbul Kayaşehir fiyatları öncesinde projeden bahsedelim.


Bulvar İstanbul Kayaşehir projesinin arsası 723 milyon liraya Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 3. etap ihalesinden alındı. 23 blok olarak yükselen Bulvar İstanbul Kayaşehir projesi 2 etap olarak inşa ediliyor.


Bulvar İstanbul Kayaşehir projesinin temeli bu yılın sonuna doğru atılıyor. Bulvar İstanbul Kayaşehir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.



Bulvar İstanbul Kayaşehir fiyatları!


Bulvar İstanbul Kayaşehir fiyatları metrekare olarak ortalama 2 bin 400 liradan belirleniyor. Bulvar İstanbul Kayaşehir teslim tarihi 2016 yılının ikinci çeyreği olarak belirtiliyor. Bulvar İstanbul Kayaşehir'de 1.500 adet konut bulunuyor.


Bulvar İstanbul Kayaşehir satış ofisi ile 444 66 10 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Bulvar İstanbul Kayaşehir projesinde daireler 82 - 277 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.


Bulvar İstanbul Kayaşehir projesinde voleybol sahası, tenis kortu, basketbol sahası, su ile terapi odaları, sıcak su havuzları, Türk hamamı, yürüyüş yolları, bisiklet parkuru gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın



Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön