19 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul satış fiyatları!

Bulvar İstanbul satış fiyatları!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul satış fiyatları metrekare bazında 2 bin 300 liradan başlangıç gösteriliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri'nin arsası Emlak Konut GYO ihalesinde 723 milyon liraya alındı...




İstanbul Başakşehir ilçesinde  Bulvar İstanbul  Evleri projesi Özkar İnşaat ile Özülke İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Bulvar İstanbul satış fiyatları öncesinde Bulvar İstanbul Evleri'nin detayları hakkında bilgi verelim.


Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri projesinde yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, fitness center, sauna, buhar odası gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Başakşehir Bulvar Evleri satış ofisi ile 444 66 10 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Bulvar İstanbul Evleri Başakşehir'de ödemeler banka kredisi ile taksitli olarak ya da firma bünyesinde vadeli olarak yapılıyor.



Bulvar İstanbul satış fiyatları!


Bulvar İstanbul satış fiyatları metrekare olarak 2 bin 300 liradan başlıyor. Bulvar İstanbul Başakşehir projesi 1.500 adet konuttan meydana geliyor. Bulvar İstanbul Başakşehir projesinin arsası Emlak Konut GYO'dan 723 milyon liraya alındı.


Bulvar İstanbul Evleri Başakşehir projesinde teslimlerin 36 ay içerisinde yapılması hedefleniyor. Bulvar İstanbul Evleri Başakşehir projesinde 1+1 dairelerden, 6+1 dairelere kadar alternatifler sunuluyor.



Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön