20 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul satışa çıktı! Metrekaresi 2 bin 400 lira!

Bulvar İstanbul satışa çıktı! Metrekaresi 2 bin 400 lira!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen ve Özkar ile Özülke projesi olarak yükselen Bulvar İstanbul satışa çıktı. Bulvar İstanbul projesinde yer alan konutların metrekaresi 2 bin 400 liradan başlıyor...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçeneklerini bünyesinde barındıran ve Özkar ile Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. 


Toplamda 1.500 konutu bünyesinde barındıran  Bulvar İstanbul  bugün satışa çıktı. 


Bulvar İstanbul fiyat!


Özkar ile Özülke İnşaat tarafından konumlandırılan Bulvar İstanbul fiyat ları metrekare bazında şekilleniyor. Projede yer alan konutların metrekaresi 2 bin 400 liradan başlıyor. 


Bulvar İstanbul teslimleri 36 ay sonra gerçekleştirilecek.


Projede; spor alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, buhar odası, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, kapalı otopark ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Başakşehir'de Ayazma bölgesinde konumlandırılamn proje, 2600 yatak kapasiteli 11 ihtisas hastanesinin bulunduğu Sağlık Kent 'in hemen yan tarafında yer alıyor. Proje, SağlıkKent, Olimpiyat stadı, 3.köprü ve Kanal İstanbul projelerine çok yakın mesafede yükseliyor.


Göletlerin, şelalelerin, lavanta, kamelya ve gül bahçelerinin bulunduğu Bulvar İstanbul satış ofisi proje alanında yer alıyor.


Detaylı bilgi için tıklayın...


Bulvar İstanbul görselleri için tıklayın...


Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön