26 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul'da teslimler ne zaman yapılacak?

Bulvar İstanbul'da teslimler ne zaman yapılacak?

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul'da teslimler ne zaman yapılacak? sorusuna 36 ay içerisinde olarak cevap veriliyor. Bulvar İstanbul konut satışları metrekaresi ortalama 2 bin 400 TL'den yapılıyor...




1.500 konutun inşa edileceği  Bulvar İstanbul  konut projesi Özülke İnşaat ile Özkar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bulvar İstanbul'da teslimler ne zaman yapılacak sorusundan önce proje hakkında detaylara yer verelim.


Bulvar İstanbul konut projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor. Bulvar İstanbul Konutları Başakşehir projesinde konutların metrekare birim fiyatı ortalama 2 bin 400 TL olarak belirlendi.


Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 3. etap ihalesinden alınan arsa üzerinde yükselecek olan Bulvar İstanbul konut projesinin arsası için Özkar İnşaat ile Özülke İnşaat 723 milyon TL verdi. Bulvar İstanbul konut projesi Kayaşehir'in girişinde yer alıyor.



Bulvar İstanbul'da teslimler ne zaman yapılacak?


Bulvar İstanbul'da teslimler ne zaman yapılacak sorusuna 36 ay içerisinde olarak yanıt veriliyor. Bulvar İstanbul Başakşehir projesi 23 blok olarak tasarlandı. Bulvar İstanbul Başakşehir'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daireler bulunuyor.


Başakşehir Bulvar İstanbul konut projesinde daireler 82 metrekareden başlayarak, 277 metrekareye kadar tasarlandı. Bulvar İstanbul'da spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar mevcut.



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın



Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön