26 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul'un kreş ve otel alanı konuta dönüştürüldü!

Bulvar İstanbul'un kreş ve otel alanı konuta dönüştürüldü!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir Ayazma bölgesinde projelendirilen, Özülke - Özkar ortaklığında hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde ilginç bir olay yaşandı. Projedeki otel ve kreş alanlar konuta dönüştürüldü...



Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir Ayazma bölgesinde projelendirilen, Özülke - Özkar ortaklığında hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde ilginç bir olay yaşandı. 

Buna göre projedeki yoğun satış nedeniyle Bulvar İstanbul'daki otel ve kreş olarak belirlenen blokların konuta dönüştürülmesine karar verildi. Ruhsatlarda yapılan tadilatlar sonucunda projedeki konut sayıları artış gösterdi. 


Geçen eylül ayında 807 satış ve 343 milyon lira ile Emlak Konut'un en fazla konut satılan projesi olan Bulvar İstanbul'daki kreş ve otel blokları konuta çevrilince, proje kapsamındaki 939 adet olan konut sayısı 1104 adede çıktı. Bununla birlikte 2 adet olan ticari ünite sayısı 11 adet, 775 adet olan toplam bağımsız bölüm sayısı ise 1115 oldu. 2016 yılında teslim edilecek projede yer alan dairelerin fiyatları 365 bin liradan başlıyor. 


Habertürk


Geri Dön