25 / 04 / 2024

Bulvar Loft Ankara fiyatları!

Bulvar Loft Ankara fiyatları!

Firma: Akfen İnşaat

Proje: Bulvar Loft

Akfen İnşaat tarafından İncek Gölbaşı bölgesinde inşa edilen Bulvar Loft projesinde avantajlı daire satışları sürüyor. İşte, Bulvar Loft Ankara fiyatları...



Ankara İncek Gölbaşı bölgesinde  Akfen İnşaat  imzasıyla hayata geçirilen Bulvar Loft projesi toplamda 822 adet daireden meydana geliyor. 


1+1'den 5+1'e kadar farklı daire alternatiflerinin yer aldığı  Ankara  Bulvar Loft projesinde dairelerin 2019 yılı Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Ankara  Bulvar Loft projesindeki dairelerin alanları ise 66 metrekare ile 350 metrekare aralığında değişiklik gösteriyor. Projede hayatı canlandıracak sosyal donatı ve ticari alanlarda bulunuyor.  


Bulvar Loft Ankara fiyatları!


6 blok olarak yükselen Ankara Bulvar Loft projesinde yürüyüş parkuru, sauna, fitness, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi ortak alanlar bulunuyor. 


Bulvar Loft Ankara fiyatları!

Bulvar Loft Ankara fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve  1 milyon 475 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede yüzde 20 peşinat verildikten sonra yüzde 20'lik kısım 23 ay taksitlendiriliyor. 


Ankara'nın yüksek prestijli üniversite ve lise kampüslerine yakın bir konumda olan, yeşilin içinde ana ulaşım arterlerine yakın proje, Çayyolu, Çankaya, İncek, Eymir, Mogan ve Gölbaşı yönü olmak üzere, kent manzaralı bir yaşam alanı sunuyor.


Bulvar Loft Tanıtım Ofisi: Kızılcaşar Mah. No: 7A/1 Yavuz Sultan Selim Bulvarı İNCEK / GÖLBAŞI / ANKARA


Bulvar Loft iletişim:

Tel:444 83 38

Web: bulvarloft.com.tr

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön