24 / 04 / 2024

Bumerang Kartal Evleri ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Evleri ne zaman teslim?

Firma: Özkartallar A.Ş

Proje: Bumerang Kartal

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesi Özkartallar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Bumerang Kartal Evleri ne zaman teslim?



1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatifleri sunulan Bumerang Kartal projesi 9 bin 650 metrekare arsa alanına sahip. Bumerang Kartal projesi Özkartallar A.Ş. imzasıyla hayata geçirildi. 


Bumerang Residence fiyat listesi metrekare bazında 6 bin TL ile 12 bin 500 TL arasında değişiyor. Kartal Bumerang Residence Evleri'nde daireler 64 m2’den 374m2’ye kadar büyüyebiliyor. 


Bumerang Kartal Evleri ne zaman teslim?

Kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilmekte olan Bumerang Kartal projesinde daireler Aralık 2019 tarihinde teslim edilecek. Bumerang Kartal projesi konum olarak Kartal Adliye metro durağına 1 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Bumerang Kartal Konutları'nda seyir terası, cafeler, toplantı salonları, yüzme havuzları, tenis kortu, fitness center, sauna, buhar odası-masaj odası, Türk hamamı, loby ve danışma çamaşırhane, mescitler, yönetim odaları, sığınak açık ve kapalı otopark gibi olanaklar bulunuyor. 


TEL: (0216)370 70 71 

Web: http://bumerangkartal.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön