19 / 04 / 2024

Bumerang Kartal fiyat bilgisi!

Bumerang Kartal fiyat bilgisi!

Firma: Özkartallar A.Ş

Proje: Bumerang Kartal

Kentsel dönüşüm projesi olarak İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesi Özkartallar A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...



Özkartallar A.Ş. imzası taşıyan Kartal Bumerang Residence projesi kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. Proje İstanbul Kartal'da, Kartal Adliye metro durağına 1 dakika yürüme mesafesinde inşa ediliyor. 


1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer verilen Bumerang Kartal Projesi İstanbul Kartal'da  9 bin 650 metrekare arsa alanına sahip. Projede daireler 64 m2’den 374m2’ye kadar büyüyebiliyor. 


Bumerang Kartal fiyat bilgisi!

Özkartallar Bumerang Residence fiyat listesi metrekare bazında 6 bin TL ile 12 bin 500 TL arasında değişiyor. Kartal Bumerang teslimlerinin Aralık 2019 tarihinde yapılması planlanıyor.  


Bumerang Kartal projesinde, seyir terası, cafeler, toplantı salonları, yüzme havuzları, tenis kortu, fitness center, sauna, buhar odası-masaj odası, Türk hamamı, loby ve danışma, çamaşırhane, mescitler, yönetim odaları, sığınak açık ve kapalı otopark gibi hizmetler de sunuluyor. 


TEL:(0216)370 70 71 

Web: http://bumerangkartal.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön