25 / 04 / 2024

Bumerang Kartal Özkartallar fiyat!

Bumerang Kartal Özkartallar fiyat!

Firma: Özkartallar A.Ş

Proje: Bumerang Kartal

Özkartallar A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Kartal Bumerang Residence Evleri'nde daireler 64 metrekareden 374 metrekareye kadar büyütülebiliyor...



Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Bumerang Kartal projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. Bumerang Kartal Projesi İstanbul Kartal'da  9 bin 650 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.  


Özkartallar A.Ş. imzası taşıyan Kartal Bumerang Residence Evleri'nde daireler 64 metrekareden 374 metrekareye kadar büyüyebiliyor. 


Bumerang Kartal Özkartallar fiyat!

Bumerang Kartal Özkartallar fiyat listesi metrekare bazında 6 bin TL ile 12 bin 500 TL arasında değişiyor. Teslimlerin Aralık 2019 tarihinde yapılması planlanan proje Kartal Adliye metro durağına 1 dakika yürüme mesafesinde inşa ediliyor. 


Bumerang Kartal projesinde, seyir terası, cafeler, toplantı salonları, yüzme havuzları, tenis kortu, fitness center, sauna, buhar odası-masaj odası, Türk hamamı, loby ve danışma, çamaşırhane, mescitler, yönetim odaları, sığınak, açık ve kapalı otopark gibi hizmetler de olacak.  


TEL:(0216)370 70 71 

Web: http://bumerangkartal.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön