19 / 04 / 2024

Bumerang Kartal satışta!

Bumerang Kartal satışta!

Özkartallar A.Ş. tarafından hayata geçirilen Bumerang Kartal projesi satışta. Projede ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatı 6 bin TL ile 12.500 TL arasında değişiyor.



Anadolu yakasında, konut ve home ofis anlayışına yepyeni bir boyut kazandırarak Residence konseptinin emsalsiz vitrini olacak proje Kartal‘da yükseliyor. 


Özkartallar A.Ş. nin, inşaat tecrübesi ve sektörde uzun yılların verdiği deneyim ile Ocak ayında satışa sunacağı; her türlü lüks, sosyal ve işlevsel donanıma sahip (Seyir Terası, Cafeler, Toplantı Salonları, Yüzme Havuzları, Tenis Kortu, Fitness Center, Sauna, Buhar Odası-Masaj Odası, Türk Hamamı, Loby ve Danışma, Çamaşırhane, Mescitler, Yönetim odaları, Sığınak, Açık ve Kapalı Otopark, profesyonel yönetim ile birlikte, donanımlı güvenlik ve yenilikçi fikirlere özel çözüm üreten BUMERANG KARTAL; farklı gayrimenkul projelerini takip eden yatırımcılar ve işverenler profilini hedefliyor. 


BUMERANG KARTAL Projesi, Tek Blok halinde, Anadolu Adalet Sarayının tam karşısında, Adliye- Hastane metro durağına yürüme mesafesinde, E-5 üzerinde, her yere ulaşım kolaylığı ve merkezi bir lokasyonda, Kartal’da yükseliyor. Bitiş tarihi Aralık 2019 olarak belirlenen, 60 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip tek Bloktan oluşan Bumerang Kartal, 9.650 metrekare arsa üzerinde konumlandırılmış,190 adet bağımsız bölüm ve 14 adet mağazadan oluşmaktadır.40 katlı tek bir blok halinde inşa edilen ve 6. kattan itibaren tüm odalaları deniz manzarasına hakim olan Bumerang Kartal’da; 64 metrekareden 374 metrekareye kadar büyüyebilen ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatı 6.000 TL ile 12.500 TL arasındadır. 


Bumerang Kartal satışta!


En son teknoloji ve akıllı bina sistemiyle donatılan projede daireler; mutfak ve ıslak zeminler tamamlanmış, Merkezi ısıtma ve soğutma sistemli , ofis alanları ise müşteri tercihine bırakılarak Shell & Core halinde iç dekorasyona hazır biçimde,konutlar ise anahtar teslimi olacaktır. 


Detaylı ve düşünceli bir şekilde hazırlanmış yönetim planı sayesinde de, gayrimenkul varlıklarının sistematik olarak orta vadede değerini artırmak, kalıcı güvenliğini ve prestijini sağlamak şimdiden öne çıkarılarak planlanmıştır. 


Esnek ve fonksiyonel alan seçenekleri, yatırım değeri ve konsepti ile modern ofis ve konut anlayışının en üst seviyeye taşındığı bu projenin, Türkiye’de inşaat sektörünün bir nevi gelişim sembolleri arasında olması bekleniyor. 


Bumerang Kartal Projesi, krediye uygun, yüzde 1 KDV avantajları ve kısa bir dönem geçerli olacak,Şirket bünyesinde , 36 aya kadar vadeli satışlarına devam etmektedir.



www.ozkartallar.com.tr/


Geri Dön