25 / 04 / 2024

Bünyan Belediyesi Samağır Mahallesi'ni yenileyecek!

Bünyan Belediyesi Samağır Mahallesi'ni yenileyecek!

Bünyan Belediyesi Samağır Mahallesi’nde çalışmamalarına devam ediyor. Bünyan Belediyesi, mahallede kanal açma, imam evi için temel kazım işi ve tehlike arz eden harabelerin yıkım işini gerçekleştirdi.



Bünyan Belediyesi Samağır Mahallesi’nde çalışmamalarına devam ediyor. Vatandaşların mağduriyetini gidermek ve Samağır sakinlerini yeni hizmetlere kavuşturmak için yoğun bir şekilde çalışan Bünyan Belediyesi, mahallede kanal açma, imam evi için temel kazım işi ve tehlike arz eden harabelerin yıkım işini gerçekleştirdi.

Yaşanan yağışlar nedeniyle zaman zaman su altında kalan arazilerin, yağışlardan etkilenmemesi için başlatılan çalışmalarda sıkıntıyı ortadan kaldıracak olan kanal çalışması tamamlandı. Bununla birlikte Samağır mahallesinin büyük eksiklerinden biri olan imam evi için çalışmalarda başladı. Yapımı planlan imam evi için temel kazım işini gerçekleştiren Bünyan Belediyesi, mahalle sakinleri için tehlike oluşturan atıl durumdaki harabelerinde yıkımını tamamladı.

Devam eden çalışmalarla ilgili konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, havaların ısınmasıyla birlikte yürütülen çalışmaları hızlandırdıklarını ifade ederek yılsonuna kadar Bünyan’da birçok problemi ortadan kaldırmış olmanın yanı sıra, yeni projelerinde vatandaşların hizmetine sunulmuş olunacağını söyledi.



Hürriyet


Geri Dön