26 / 04 / 2024

Bünyan'da 68 yıldır boş duran arazi, spor kompleksi oluyor!

Bünyan'da 68 yıldır boş duran arazi, spor kompleksi oluyor!

BÜNYAN Belediyesi tarafından kısa süre önce Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin yanında yapımına başlanan Spor Kompleksi ve çocuk oyun parkında çalışmalar devam ediyor.



1948 yılında eğitim öğretime başlayan ve daha önce ismi Bünyan Lisesi olan Şehit Piyade Teğmen Bekir Öztürk Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin hemen yanı başında bulunan ve 68 yıldır boş duran arazi, Bünyan Belediyesi tarafından her yaştan vatandaşın kullanabileceği modern nezih bir alana dönüştürülüyor. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ilçede yürütülen alt yapı çalışmalarının yanı sıra insanların günlük hayatın stresinden uzaklaşabileceği gençlerin ve çocukların spor yapabileceği sosyal donatı alanlarının ilçeye kazandırılmaya devam edildiğini ifade ederek Bünyan’da değişim ve dönüşümün hızla süreceğini belirtti.


Bünyanlı vatandaşlara yeni tesis içinde futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş yolları, kamelyalar, süs havuzları, çocuk oyun alanı, fitness alanı gibi bir çok farklı imkân sunulurken herkese hitap eden bir spor alanı ve dinlenme mekanı oluşturuluyor. 



Hürriyet 


Geri Dön