25 / 04 / 2024

Burada her şey dengede: Balance Güneşli!

Burada her şey dengede: Balance Güneşli!

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

Kampanya dahilinde firma bünyesinde 24 aya kadar faizsiz taksitlendirme imkanı sağlanan Balance Güneşli Evleri'nde dairelerin fiyatları metrekare bazında 4 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor....



Daire satışlarına devam edilen  Balance Güneşli  projesi toplamda 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan meydana geliyor. 


Konutların ve ofislerin satış sürecine devam edilen Balance Güneşli Basın Ekpres projesinin sosyal alanları arasında; kat bahçeleri, güvenlik, otopark, oyun alanları, teras, yüzme havuzu, yeşil alanlar mevcut.


Tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim avantajı sağlanan Balance Güneşli Bağcılar projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli-Basın Ekpres Yolu üzerinde konumlanıyor.


Metrekare birim fiyatı 4 bin 800 TL olarak belirlenen Balance Güneşli Evleri projesinde firma bünyesinde 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. 


Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunulan Balance Güneşli Rezidans'ta yer alan ofislerin alanları 70 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. 


Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön