20 / 04 / 2024

Burak Özçivit Trump Towers'ta iskender kebap dükkanı açıyor!

Burak Özçivit Trump Towers'ta iskender kebap dükkanı açıyor!

‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde ‘Bali Bey’ karakterine can veren Burak Özçivit, Levent ve Trump Towers’ta iskender kebap dükkânı açıyor. Özçivit'in ikinci yatırımını ise Levent'e yapacağı belirtildi...



Burak Özçivit oyunculuktan kazandığı parayı yiyecek sektörüne yatırmaya devam ediyor. ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde oynadığı ‘Bali Bey’ karakterinin adını, açacağı dönerciye veren Özçivit ikinci yatırımını Levent’te yapacak. Trump Towers’ta da aynı isimle bir dönerci daha açacak olan Özçivit, önceki gün Levent’te açılacak ilk şubenin son hazırlıklarını denetledi. Burak Özçivit, sanayi ve iş çevresinin ortasında kiraladığı 350 metrakarelik dükkânın başına döner ustası olan babası Bülent Özçivit’i getirecek. Açacakları dükkânda aynı anda 250 kişiye hizmet verebileceklerini belirten Özçivit, iskender kebap, döner ve künefe yapacaklarını söyledi.


‘Gerekirse döner keserim’

Babasıyla aralık ayında hizmete sokmayı düşündükleri dükkânın önünde gazetecilere poz veren oyuncu, “Burası ilk şubemiz olacak. İkincisini de Trupm Towers’ta açacağız. Yine babamla ortağız. Ben oyunculuktan, o da ticaretten anlıyor. Herkes kendi işini yapacak. Ben de boş zamanlarımda işlerin başında duracağım. Gerekirse döner de keserim” diye konuştu. Bülent Özçivit ise 50’li yıllardan beri Kadıköy’deki dönerci dükkânında esnaflık yaptığını belirtirken, gazetecilerin oğluyla ilgili sorularına, “Burak’ın oyunculuğunu beğeniyorum ama olmadığı zaman da söyler eleştiririm” yanıtını verdi.


Seçkin Şenvardar/Milliyet Gazetesi


Geri Dön