27 / 04 / 2024

Burak Plaza'da ofis fiyatları 460 bin TL'den başlıyor!

Burak Plaza'da ofis fiyatları 460 bin TL'den başlıyor!

Firma: Buket İnşaat

Proje: Burak Plaza

Buket İnşaat imzasıyla Bağcılar'da hayat geçirilen Burak Plaza'da yer alan ofisler 460 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...



Burak Plaza güncel fiyatları 2017!


İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mahmutbey bölgesinde bulunan İSTOÇ Kooperatifi Oto & Ticaret Merkezi sınırları içerisinde yer alan A Blok içerisinde 13.610 m² kullanım alanıma sahip 48 Adet Büro ile bu mahallere hizmet veren Yollar, Otoparklar ve Genel mekânlar tasarlanmıştır.


Bürolar her katta 4 adet olacak şekilde, 12 Katlı site girişindeki binada yer almaktadır. Binaya Döner kapıyla girilmekte olup 2 adet 800 kilogramlık asansörle katlara çıkılmaktadır. Giriş bölümünde reception bankosu ve giriş turnikesi yer almaktadır.1.ve 2. bodrum katları ile büro katlarında bay ve bayan wcleri yer almakta

olup, asansör hollerinde zemin – duvar kaplamalarında granit, paslanmaz çelik fuga bantları, cam ve aynalar kullanılacaktır.


Tavanlarda ise Işık bantları ve çeşitli dekoratif aydınlatma detaylarının kullanıldığı Vinil kaplı 60×60 alçı asma tavan mevcuttur.WC’lerde Vitra model klozet, pisuar, lavabo vb. malzemeler kullanılacak olup, ara bölmeler qubicle olacaktır. Katlardan 2 tanesinde engelliler için  wc düzenlemesi yapılacaktır. Asansör hollerinden bir yandan yangın kaçış holü ve yangın kaçış merpenlerine geçilirken diğer yandan büroların olduğu bölüme geçilmektedir.


Her katta oluşturulan 4 adet büronun önünde yer alan koridorda zeminde granit kaplama, duvarlarda alçı sıva ve boya, tavanlarda ise 60×60 metal asma tavan , aydınlatma armatürleri, ışık bantları bulunmaktadır. Koridorların sonunda 2. yangın kaçış holü ve yangın merpeni yer almaktadır.


Büro içlerinin dekorasyonu alacak( kullanacak) kişilerin tasarrufuna ve düşüncesine bırakılmıştır. Büroların içi de dahil Binanın her bölümü yangın springleri , ses ,tv , kamera, zayıf ve kuvvetli akım sistemleri ve egzost basınçlandırma sistemleri uygulanacak şekilde projelendirilmiştir.Teras katta üzerinde yürünebilir zemin mevcut olup, Helikopter alanı oluşturulabilir ebatlardadır.Binanın dışı kompozit paneller ve cam giydirilerek kaplanmış

haldedir.


Büroların yer aldığı bina her katta 891 metrekare olmak üzere 12 x 891 metrekare = 10.692 metrekare alana sahip olup 1. Ve 2. bodrum, zemin ve teras katlardaki alanlarla birlikte TOPLAM = 11.210 metrekare alana sahiptir. Binanın 1. Normal katında bulunan İdari bölümün olduğu mahalde tüm bloğun bazı sistemlerinin merkezleri bulunduğu için bu alan hesaba katılmamıştır.


11.210 m2 alan için gerekli olan araç otopark sayısı 149 adet olmakta ve 149 araç için gerekli olan Otopark alanı ise 2.400 m2 olmaktadır. Bu nedenle 2. bodrum katta kullanılacak bu alan da dâhil edildiğinde Büroların bulunduğu binanın kullanım alanı 2.400 + 11.210 = 13.610 metrekare olmaktadır.


444 3 170

http://buketinsaat.com/


projeye sor



Geri Dön