20 / 04 / 2024

Burdur Bahçeşehir Koleji'nin inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Burdur Bahçeşehir Koleji'nin inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

59 kampüs, 109 okulu ile kaliteli eğitimi Türkiye'nin her noktasına ulaştıran ve eğitimde dünya markası olan Bahçeşehir Koleji'nin temeli Burdur'da atıldı..



VERDİĞİ uluslararası eğitim ile ülkeye faydalı bireyler yetiştirmeye çalışan Bahçeşehir Koleji, Burdur'da açılıyor. Geçtiğimiz günlerde temel atma töreni gerçekleştirilen kolej, 21 bin 500 metrekarelik bir alana kurulacak. 2015-2016 eğitim yılında hizmete girecek şekilde çalışmalarına başlanılan bu dünya standartlarındaki okulda, ana sınıfı, ilkokul, orta okul, lise bölümleri ve kapalı yüzme havuzu olacak. Ayrıca konferans salonu şeklinde birbirinden bağımsız 7 ayrı bina da hizmet verecek. 


İNŞAAT çalışmalarına başlanılan kolej alanına Ziraat Bankası Müdürü Oğuzhan Torunoğlu, Uğur Dershaneleri ve Bahçeşehir Koleji Eğitim Kurumlan Burdur Genel Müdürü Osman Çoban, Uğur Dershanesi ve Bahçeşehir Koleji Burdur Kurucu Müdürü Hurşit Çetin, Yoldaş Çetin, Coşkun Çetin gelerek, Proje Sorumlusu Binnur Cura Çığrı'dan bilgi aldılar. 


1 HAZİRAN'DA HAZIR OLACAK

BU dünya kolejini getirmeye karar kılan, Uğur Dershanesi'ni Burdur'a taşıyan Hurşit Çetin burada önemli açıklamalarda bulundu: "Küreselleşen dünyada eğitim sisteminin amaçlarından biri de dünya vatandaşlan yetiştirebilmektir. Biz Çetin Ailesi olarak 1998 yılından ben Burdur Uğur Dershaneleri'nin sahibi olarak özel öğretim hizmeti vermekteyiz. Burdur için yine Burdur'a yakışacak olanın standartları ve kalitesi çok yüksek olan "Dünya Okulu Bahçeşehir Kolejlı'ni" tercih ettik. İnşaatına başladığımız kolej, 1 Haziran 2015 tarihinde bitirilerek okul eğilim öğretime açılacaktır. İlimize hayırlı olsun." 


Milliyet Ek


Geri Dön