26 / 04 / 2024

Burdur Bucak Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Burdur Bucak Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkilileri, Bucak’a gelerek Bucak Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Reha Sermed Aygören; “Hastanemizi bahar aylarında hizmete açamaya çalışacağız.” dedi.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkilileri, Bucak’a gelerek Bucak Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.  “Sürecimiz hızlı bir şekilde ilerliyor” diyen Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Reha Sermed Aygören; “Hastanemizi bahar aylarında hizmete açamaya çalışacağız.” dedi.   


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan Bucak’a gelen ve Bucak Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasında hastanenin geçici kabulü konusunda inşaatta hastane ruhsatına uygun olmayan kısımları tespit ederek giderilmesi konusunda incelemelerde bulundu. Hastane binasında incelemelerde bulunan  TOKİ  yetkililerine Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Reha Sermed Aygören, Bucak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Nihat Şengeze ve Hastane yönetimi eşlik etti.


TOKİ ve Sağlık yetkilileri yeni hastane binasının kabulü için bir araya gelerek hastane binasında yaptıkları incelemeler sırasında eksikleri tespit etti. Süreç içinde eksiklerin giderilmesi için gerekli çalışmalar ilerleyen zaman içinde yapılacak. Çarşamba günü saat 14.00’de yetkililerle bir araya gelen Genel Sekreter Opr. Dr. Reha Sermed Aygören, konuyla ilgili konuştu. Aygören, hastanenin geçici kabul süresinin daha önce başladığını bu süreçte hastane binasında eksikliklerin olup olmadığının değerlendirilmesi için binada incelemeler yapıldığını kaydetti.


“Sürecimiz hızlı bir şekilde ilerliyor” diyen Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Reha Sermed Aygören; “Geçici kabul süreci ve eksiklerin giderilmesi Mart ayına kadar  devam edecek. Hastanemizi bahar aylarında hizmete açamaya çalışacağız” dedi. Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Reha Sermed Aygören konuşmasının sonunda, Bucak Devlet Hastanesi yeni hizmet binasının yapılmasında emeği  geçen herkese teşekkür etti.


Oğuzeli Gazetesi



Geri Dön