29 / 03 / 2024

Burdur Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun ihalesi 14 Haziran'da!

Burdur Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun ihalesi 14 Haziran'da!

Burdur Bucak ilçesine yeni bir Meslek Yüksekokulu kazandırılıyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun yapım ihalesi 14 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.



Eğitim çıtasının her geçen gün yükseldiği Burdur Bucak ilçesine yeni bir Meslek Yüksekokulu kazandırılıyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Sağlık Yüksekokulu yapım ihalesi 14 Haziran 2016 tarihinde yapılacak. 


İhale sürecinden sonra en kısa zamanda temel atma töreni düzenlenecek. Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin katkılarıyla eğitimde hizmete açılacak olan Bucak Sağlık MYO, içerisinde 500 kişilik konferans salonu ve 8200 metrekare kapalı alana sahip. 


Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, seçim vaadi olarak vermiş olduğu Bucak İlçemizde ismi olup yıllardır bekleyen ve faaliyette olmayan Sağlık Yüksekokulu'nun yapım ihalesinin 14 Haziran 2016 tarihinde yapılacağını belirterek, "Bucak İlçemize Hayırlı Olsun" dedi. 


Milletvekili Petek açıklamasına şöyle devam etti: "7 Haziran seçimlerinde, seçim vaatleri olarak vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 


Bucak İlçesinde ismi olup yıllardır bekleyen ve faaliyette olmayan Sağlık Yüksekokulu, YÖK ve Rektörümüz ile yapmış olduğumuz görüşmeler ve yazışmalar sonrasında, bulunmuş olduğumuz girişimler neticesinde Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin katkılarıyla eğitimde hizmete açılacaktır. İçerisinde 500 kişilik konferans salonu ve 8200 metrekare kapalı alana sahip olacak olan Bucak Sağlık Yüksek Okulu Binasının yapım ihalesi 14.06.2016 tarihinde yapılacaktır. İhale sürecinden sonra en kısa zamanda temel atma töreni düzenlenecektir. 


İsmi olup faaliyette olmayan Bucak Sağlık Yüksekokulu için TESKOMB Genel Başkanı A. Kadir Akgül, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Civan Bey'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.



Burdur Yenigün Gazetesi


Geri Dön