29 / 03 / 2024

Burdur Bucak’ın yarım kalan projeleri tamamlanacak!

Burdur Bucak’ın yarım kalan projeleri tamamlanacak!

Ak Parti Burdur Bucak İlçe Başkanı Kadir Yaman, ilçedeki sorunları anlattı. Yaman, “Bucak’ın yarım kalan projelerini tamamlayacağız'' dedi.



Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Kadir Yaman, Ak Parti Bucak İlçe Başkan Yardımcıları Ertuğrul Gültekin, Ömer Öğdem ve Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Yıldız bir araya geldi. Yaman, Bucak’ın sorunlarına değindi. Yarım kalan projelerden de söz eden Başkan Yaman; “Bucak’ın yarım kalan projelerini takip ederek sonuca ulaştıracağız” dedi. 


“SİYASİ ZEDELENMEYİ AŞACAĞIZ”

Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Kadir Yaman, Bucak’ta siyasi bir zedelenmenin olduğunu söyleyerek, Bucak’taki siyasi tansiyonu düşürmek için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz. Bu yaşanan tahribatlar Bucak’ı zedeliyor. İnşallah tansiyonu düşürüp referanduma daha rahat girmeye çalışacağız. Teşkilatımız gerçekten iyi çalışıyor.”şeklinde konuştu.


“BUCAK’IN 50 YILLIK SU SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”   

Bucak’ın su sorununu ele alana Başkan Yaman, “Bu siyasi boşlukta takip edilmesi gereken özellikle başlaması yapılıp da takip edilmesi gereken projeler var. En önemli projelerden birisi de içme suyu projesi. İçme suyu ile ilgili 4 tane alternatifi Bakanımıza sunduk.  Bucak’ın su ihtiyacı yıllardır sondajlardan karşılanıyor. Bunun da ekonomiye külfeti var. Bu külfeti düşürmek ve Bucak’ın 50 yıllık su sorununu çözmek için çalışıyoruz” dedi.


“KENTSEL DÖNÜŞÜM VE 4.ETAP TOKİ”

Yarım kalan proje olarak Kentsel Dönüşüme de değinen Başkan Kadir Yaman, “Çukur mahallenin tamamında ve Cami Mahallesinin bir kısmında Kentsel Dönüşüm çalışması vardı.  TOKİ  Başkanı ile görüşerek bu konuyu da nihayi bir sonuca kavuşturmak istiyoruz. Ayrıca TOKİ ile Bucak’a yapılmasını istediğimiz 4. Etap TOKİ görüşmelerimiz var. Bu konuda da yol kat edeceğimizi düşünüyorum.”diyerek 4. Etap TOKİ konutlarının da müjdesini verdi.


“ÜST GEÇİT-LER 2017 YILI İÇİNDE BİTECEK

“Karayolu Üst geçit projesinin devam ettiğini ve 2017 yılında tamamlanacağını yineleyen Başkan Yaman, “Bucak’taki karayolu üst geçitleri ile ilgili de kamu ihale kurumu ihaleyi bitirdi. İhale bir firmada kalmıştı ama diğer bir firma itiraz etti. Şuan itiraz süresi bitti. Kısa sürede ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapılacak. Üst geçitler 2017 yılı içinde bitecek İnşallah.”dedi.


“112 İSTASYONU DA KISA SÜREDE YAPILACAK”  

Bir başka yarım kalan proje olarak 112 İstasyonu ve Sağlık Ocaklarından da söz eden Başkan Kadir Yaman, “Daha önceden kalan 112 istasyonu da kısa sürede yapılacak. Alaaddin Mahallesindeki sağlık ocağı ile de pürüz kalmadı. Şuan için ihale aşamasında. Elsazı köyündeki Sağlık Ocağımız da ihale aşamasında. Köylerin, merkezimizin ne sıkıntısı varsa elimizden geldiği kadarıyla Ankara’da takip edip sonuca varacağız.”şeklinde konuştu. Başkan Yaman son olarak, “Ak parti Genel merkezi bizi başkanlık görevine layık buldu. İnşallah bundan sonraki süreçte uyumlu bir şekilde Bucak’ımızın sorun ve sıkıntılarında ortak bir şekilde gidermeye çalışacağız.”dedi.



Burdur Hedef Gazetesi


Geri Dön