29 / 03 / 2024

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Bucak İlçesinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmalar başladı. Süleyman Mutlu, "Bucak’ı, sosyal donatıları,parkları, camisi, okulu ve alışveriş merkezleri ile modern bir yerleşim alanına dönüştürmeyi hedefliyoruz. " dedi.



Bucak İlçesinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çalışmalar başladı.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, beraberinde Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Belediye Meclis Üyesi Kerim Kasap ve Ak parti Bucak İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Yaman ile birlikte Çukur ve Camii Mahallesininbirer kısmında yapılacak olan Kentsel Dönüşümle ilgili  TOKİ  Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Konu ile ilgili bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu,  “Bucakta Kentsel Dönüşüme başlıyoruz. Bucak’ı, sosyal donatıları,parkları, camisi, okulu ve alış veriş merkezleri ile modern bir yerleşim alanına dönüştürmeyi hedefliyoruz. Herkesin gönlünü alarak bu projeyi gerçekleştirerek Bucak’ı marka kent haline getireceğiz”, dedi. Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ise yaptığı açıklamada, “TOKİ’deki ziyaretlerimiz çok verimli geçti. Bucak hızla büyüyor ve gelişiyor. Marka kent olma yolunda hızla ilerliyor. Bucak’ta yapacağımız kentsel dönüşüm Bucak’ı diğer kentler içinde bir adım öne çıkaracaktır. Sosyal donatıları ile birlikte Bucak kentsel dönüşüm nimetinden yararlanacak”, dedi.


TOKİ 2. Etap Başlıyor

Bucak Belediye Başkanımız Süleyman Mutlu, TOKİ’deki ziyaretleri kapsamında, TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca’yı da ziyaret ederek, TOKİ’ye ait arazide 2.Etap TOKİ konutlarına başlanması için görüşmeler yaptı. Başkan Mutlu, “TOKİ’deki görüşmelerimiz çok verimli geçti. Özellikle Sayın vekilimiz Bayram Özçelik’e çok teşekkür ediyorum. Her zaman Bucaklıların yanında yer aldı. En kısa zamanda eksiklerimizi de tamamlayarak, 2.Etap TOKİ konutlarına başlanacak”açıklamasında bulundu.

2. Etap Toki ön başvuruları ile ilgili açıklama yapan Başkan Mutlu “2. Etap Tokiproje aşamasında olup, önümüzdeki günlerde ile ilgili talep toplanacaktır. Bununla ilgili Belediyemizden gerekli duyuruları yapacağız.” dedi.


Bucak İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu Ankara’daki diğer ziyaretlerini değerlendirdi. Başkan Mutlu “Başbakanlık’ta bulunan Daire Başkanlarımızı, Kamu İhale Kurumu Başkanı Mahmut Gürses, EPDK Petrol Dairesi Başkanı Abdullah İnce, Toki Kentsel Dönüşüm Başkanı Birol Konyalıoğlu,TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca’yı ziyaret ederek ilçemiz için görüşmelerde bulunduk. Bu ziyaretlerinde bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Bayram Özçelik’e teşekkür ediyorum. İlçemiz İçin gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”dedi. 



Burdur Yenigün Gazetesi


Geri Dön