19 / 04 / 2024

Burdur Fatih Gençlik Parkı açıldı!

Burdur Fatih Gençlik Parkı açıldı!

BURDUR'un Bucak İlçesi'nde yapımı tamamlanan Fatih Gençlik Parkı törenle açıldı. Vali Hasan Kürklü, "İnsanı yaşat ki devletimiz yaşasın diye bir kültür anlayışımız var. İnsana yapılan yatırım en güzel yatırımlardan birisidir." dedi.



 BURDUR'un Bucak İlçesi'nde yapımı tamamlanan Fatih Gençlik Parkı törenle açıldı. 


Bucak Belediyesi tarafından yaptırılan Fatih Gençlik Parkı'nın açılışına Vali Hasan Kürklü, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata, Bucak Cumhuriyet Savcısı İbrahim Temir, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Bucak Emniyet Müdürü Gökhan Körük, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle davetliler katıldı.


Törende konuşan Vali Hasan Kürklü, "İnsanı yaşat ki devletimiz yaşasın diye bir kültür anlayışımız var. İnsana yapılan yatırım en güzel yatırımlardan birisidir. Özellikle çocuklarımızın geleceği açısından bu tür yatırımların büyük önemi var" dedi.


Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu da hedeflerinin 20 mahallede 20 büyük park yapmak olduğunu, bunlardan 3'ünü gerçekleştirdiklerini kaydetti. Ramazan ayı içerisinde Sanayi Mahallesi'nde yapılan parkın açılışını da yapacaklarını aktaran Başkan Mutlu, "Fatih Gençlik Parkı çocuklarımızın büyük beğenisini toplamıştır. Misyonda Fatih Gençlik Parkı olmasına rağmen çoğu çocuk ve gençlerimizin 'Survivor' diye de adlandırdığı bu parkımızda tenis kortu, basketbol sahası, 5 ile 15 yaş arası çocuklarımızın oyun sahaları, süs havuzları ve kafeteryası bulunmaktadır" diye konuştu.


Konuşmaların ardından parkın açılışını yapan Vali Hasan Kürklü ve diğer protokol üyeleri parkı gezdi.


Milliyet


Geri Dön