20 / 04 / 2024

Burdur TOKİ Konutları'nda inceleme!

Burdur TOKİ Konutları'nda inceleme!

Burdur merkezde uzun bir süredir beklenen yeni toplu konut yatırımında somut adımlar gelmeye devam ediyor.



TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu'nun incelemelerine, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki, CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten de eşlik etti.  4 ayrı bölgede inceleme  TOKİ  heyeti şehir merkezinde Depremevleri alanı, Manastır bölgesi, Atatürk Mahallesi (Burkent), Atatürk Mahallesi Askeri Bölge olmak üzere 4 ayrı bölgede incelemelerde bulundu. TOKİ heyeti havadan görüntü ve çekim sağlayan drone yardımı ile arazileri kuş bakışı inceleme imkanı buldu..  Depremevleri'nde Nurullah İçoğlu adlı vatandaşın evini de ziyaret eden TOKİ yetkilileri Depremevlerindeki binaların iç yapısını yerinde gözlemlediler.  Yapılan gökyüzü çekimlerini ve Burdur merkez izlenimlerini sosyal medya hesabından paylaşan TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu "Burdur Toki-Kurumsal eli ile kentsel dönüşümü fazlasıyla hak ediyor" ifade ilerine yer verdi.  TOKİ yetkililerinin hazırlayacakları raporların ardından şehrimizde yeni konut yatırımları için düğmeye basılması, Burdur merkezde uzun bir süredir gündemde olan üçüncü etap TOKİ evlerine başlanması bekleniyor.  TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu ve beraberindeki çalışma arkadaşları Burdur merkezin yanısıra Bucak ilçesine de geçerek Bucak'ta da toplu konut yatırımlarını yerinde gördüler. 


Burdur Yenigün Gazetesi


Haber Burdur Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


İnceleme çalışmalarında, TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu ile birlikte, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, AK Parti Burdur İl Başkanı Süleyman Faki, CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten de yer aldı. 

TOKİ heyeti Depremevleri alanı, Manastır bölgesi, Atatürk Mahallesi (Burkent), Atatürk Mahallesi Askeri Bölge olmak üzere 4 ayrı bölgede incelemelerde bulundu. Gelişkin teknolojinin de kullanıldığı tesbit ve belirleme çalışmasında, TOKİ heyeti havadan görüntü ve çekim sağlayan drone yardımı ile arazileri kuş bakışı inceledi. 

Depremevleri'nde incelemede Nurullah İçoğlu'nun evini de ziyaret eden TOKİ yetkilileri Depremevlerindeki binaların iç yapısını yerinde gözlemlediler. 

Drone ile elde edilen görüntü ve Burdur merkez izlenimlerini sosyal medya hesabından paylaşan TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu "Burdur Toki-Kurumsal eli ile kentsel dönüşümü fazlasıyla hak ediyor"açıklaması yaptı. 

TOKİ yetkililerinin hazırlayacakları raporların ardından yeni konut yatırımları için yapılacak çalışmalara hız verilerek, Burdur merkezde uzun bir süredir gündemde olan üçüncü etap TOKİ evleri yapımına başlanması bekleniyor. 


Burdur Gazetesi


Geri Dön