25 / 04 / 2024

Burdur Yeni Sanayi Yolu'nda asfalt çalışması yapılıyor!

Burdur Yeni Sanayi Yolu'nda asfalt çalışması yapılıyor!

Burdur istikametinden Bucak şehir Merkezine kestirme yol olarak kullanılan ve gerek sanayi çalışanlarının gerekse bu güzergâhtaki vatandaşların kullandığı sanayi yoluna sıcak asfalt yapmak için çalışmalar başladı.




Burdur istikametinden Bucak şehir Merkezine kestirme yol olarak kullanılan ve gerek sanayi çalışanlarının gerekse bu güzergâhtaki vatandaşların kullandığı sanayi yoluna sıcak asfalt yapmak için çalışmalar başladı. Sıcak asfalt öncesi Bucak Belediyesi tarafından Ayfer Gök Lisesi kavşağından Yeni Sanayi Sitesi yolu ve Toki yolundaki kaldırımlar sökülmeye başladı. Yolda Belediye tarafından yağmur suyu drenaj hattı ve alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yüklenici firma tarafından sıcak asfalt yapımı başlayacak.Bucak Belediyesi tarafından Bucak’taki mahallelerde kış öncesi problemli olan yollarda stabilize asfalt ve parke döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Bugün Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Satılmış, Fen İşleri Müdürü Ömer Gümüş ve Barbaros Mahallesi Muhtarı Fatih Uğur ile Barbaros Mahallesinde yapılan stabilize asfalt çalışmalarını inceleyen Bucak Belediye başkanı Süleyman Mutlu;” Kış gelmeden önce mahallelerimizde öncelik arz eden yollarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşımızı kışın çamurda, yağmur suyunda yürütmek istemiyoruz” dedi. Bucak’ın Süleyman Demirel Bulvarı dışında en fazla trafik yoğunluğu yaşanan yollarından biri olan Sanayi yolunda da sıcak asfalt çalışmalarına başlanacağını söyleyen Belediye Başkanı Mutlu, Firma ile anlaşmanın sağlandığını belirterek, belediye olarak bu yolda altyapı çalışmalarımızı tamamlayacağız, ardından firma bir ay gibi bir sürede sanayi yolumuzu sıcak asfalt yapacak. Böylece yıllardır sıkıntılı olan bu yolu daha kullanışlı bir hale getirerek vatandaşımızın kullanımına sunacağız” dedi.Barbaros Mahallesi Muhtarı Fatih Uğur’da mahallelerindeki bazı yollarda sorunların olduğunu belirterek;” Başkanımızın desteği ile mahalle aralarındaki yollarımızda çalışmalar yapılıyor. Belediye başkanımıza ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.


Burdur Ses 15


Geri Dön