26 / 04 / 2024

Burdur'a yeni üst geçit geliyor!

Burdur'a yeni üst geçit geliyor!

Burdur TOKİ Yahya Kemal Beyatlı ilkokulu 4-E sınıfı öğrencileri, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti. Öğrenciler okula geliş gidişte kullandıkları cadde üzerine üst geçit yapılmasını içeren bir dilekçe verdi.



Burdur  TOKİ  Yahya Kemal Beyatlı ilkokulu 4-E sınıfı öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersinde işledikleri "insanlar ve Yönetimler" konusunda yerel yönetimlerin görevleri ve işleyişiyle ilgili bilgi almak için öğretmenleri Cemil Cahit Yıldıran ile birlikte Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti. Öğrenciler ziyarette okula geliş gidişte kullandıkları ana cadde üzerine üst geçit yapılmasını içeren bir dilekçe verdi. Öğrencilerin dilekçesini işleme koyan Başkan Ercengiz, Fen İşleri Müdürlüğü'ne talimat verdi ve üst geçidin geçen yıl vefat eden işadamı Abdi Özeren'in oğlu Osman Özeren tarafından yapılacağı müjdesini verdi. 




Milliyet Akdeniz



Haber Posta Akdeniz Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret eden ilkokul öğrencileri okula geliş gidişte kullandıkları yola üst geçit yapılmasını istedi. Burdur TOKİ Yahya Kemal Beyatlı ilkokulu 4-E sınıfı öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersinde işledikleri 'İnsanlar ve Yönetimler konusunda yerel yönetimlerin görevleri ve işleyişiyle ilgili bilgi almak için öğretmenleri Cemil Cahit Yıldıran ile birlikte Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti. 




Posta Akdeniz


Geri Dön