24 / 04 / 2024

Burdur'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Burdur'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Karasenir, Tepe ve Sinan mahallelerinin Bakanlar Kurulu tarafından belirlendiğini, bu konudaki yetkinin Burdur Belediyesine verildiğini açıkladı



Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, vatandaşların Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mağdur edilmeyeceğini bildirdi. 


Akkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bulunan Karasenir, Tepe ve Sinan mahallelerinin Bakanlar Kurulu tarafından belirlendiğini, bu konudaki yetkinin Burdur Belediyesine verildiğini söyledi. 

Kentsel dönüşümün Burdur'a ve vatandaşlara getireceği kazanımlar, projenin avantaj ve dezavantajları ortaya konulmadan yapılan tartışmaların huzursuzluk ve bilgi kirliliği oluşturduğunu belirten Akkaya, "Projenin ne olduğu, neler yapılacağıyla ilgili henüz tam ve kesin bilgi mevcut değilken yapılan birtakım yanlış bilgilendirme, yönlendirme ve önyargılı yaklaşımlar, seçim öncesinde vatandaşın aklını karıştırmaktan öte bir kazanım sağlamamaktadır" dedi. 

Akkaya, belediyenin diğer çalışmalarında da şahit oldukları bu tür gerçekçi olmayan yaklaşım ve davranışların sadece Burdur'a ve vatandaşlara zarar verdiğini ifade etti. (AA) 


Anayurt


Geri Dön