24 / 04 / 2024

Burgu Kule örnek daire!

Burgu Kule örnek daire!

Firma: DAP Yapı

Proje: Burgu Kule

Anadolu Yakası Kartal'da Dap Yapı projesi olarak yükselen ve 2 bloktan meydana gelen Burgu Kule örnek daire görselleri...



Burgu Kule örnek daire görsellerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje, Anadolu Yakası Kartal'da  DAP Yapı  projesi olarak yükseliyor. 2 bloktan oluşan Burgu Kule'de stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan stüdyo konutlar 42 metrekare ile 51 metrekare arasında, 1 oda 1 salon konutlar 49 metrekare ile 73 metrekare arasında ve 2 oda 1 salon konutlar ise 88 metrekare ile 103 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlanıyor.


22 katlı 2 kuleden oluşan  Burgu Kule  projesinde 1 oda 1 salon konutlardan sadece 1 tane kaldı. Projede; 4 mevsim açılır-kapanır havuz, güvenlik, otopark ve daha bir çok sosyal aktivite alanı bulunuyor. 


Burgu Kule ulaşım!


Burgu Kule ulaşım bilgilerine göre projeye 444 33 39 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Ulaşım açından çok avantajlı bir konumda yer alan Burgu Kule teslimleri 2013 yılının sonunda gerçekleştirilecek.


Burgu Kule örnek daire!

Burgu Kule örnek daire!


Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Burgu Kule fiyatları 580 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan en yüksek fiyatlı konut ise 820 bin lira olarak belirlendi.


Burgu Kule ödemeleri ne göre projede yer alan konutlar firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden yararlanabilirken banka kredisi ile de ödeme yapabiliyor. Projede banka kredili ödemelerde yüzde 25 peşinat ödemek yeterli oluyor.


Burgu Kule örnek daire!

Burgu Kule örnek daire!


Burgu Kule örnek daire!


Burgu Kule iletişim;


Burgu Kule  Telefon: 444 33 39

Burgu Kule  Web adres: www.dapburgukule.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön